Artikelkommentarer

Vi håller just nu på att uppgradera våra kommentarsystem. Mer info om hur du kommenterar och kommer åt dina gamla kommentarer hittar du på vår FAQ: idg.se/faq

Kommentatorn ansvarar själv fö;r sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även poänglösa datorkrigsinlägg tas bort.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

Kommentarer till:

Morgonpigga
får högre lön

Morgonpigga är också

2011-04-06 11:08

dom mest präktiga och tråkiga kollegor man kan ha.

SeeMore

Morgonpigga är också

2011-04-06 11:22

Det där går ju åt två håll, är man morgonpigg så är ju fördomen att man är präktig och tråkig. Och är man morgontrött så är fördomen att man är en slarver.

Sanningen är nog att det finns morgontrötta som är präktiga också, men att vara morgontrött är ju inget att skryta om (om man inte gör det för att visa att man inte är präktig alltså...).

gronfelt

Morgonpigga är också

2011-04-06 11:28

Japp, plus att de ofta dessutom anser sig ha rätt att storma in och störa sina kollegor när man är på konferans eller liknande.

För av någon anledning är det tydligen socialt accepterat att rusa in på en kollegas rum klockan sju på morgonen och ropa, "Nämen ligger ni fortfarande här och slöar. Upp och hoppa nu, hela dagen försvinner ju. Morgonstund har guld i mun - HAHAHAHA!".

Medan det däremot skulle betraktas som sinnesjukt om en kvällspigg person gick in hos en morgonpigg klockan 23:30 och sa: "Jamen va fan, inte kan du gå och lägga dig redan! Kvällen har ju knappt börjat!".

Av någon anledning har Sverige kommit att styras av vuxna personer som tydligen går och lägger sig efter Bollibompa!

Kolla hur det är nere på kontinenten. Där är vuxet folk faktiskt uppe till ganska sent på kvällen/natten även när det är vardag.

/end rant.

Rotten_Apple

Morgonpigga är också

2011-04-06 13:22

Mmm, ta greker o Italienare t.ex.
Dom är ju kända för sin höga arbetsmoral.

Fredrich

Morgonpigga är också

2011-04-06 16:40

Ja, de verkar vara *slackers* allihopa.

Vasteras

Morgonpigga är också

2011-04-06 20:46

Vi är ju Lutherianer här uppe i Norden dom flesta, man ska lägga sig 22:00, vara uppe 06:00, vara duktig och präktigt jämt och vara lydiga staten och vår arbetsgivare.

Allt som en sann Lutherian.

SeeMore

Morgonpigga är också

2011-04-07 10:28

Om man nu ska generalisera kan man kan vända på det och säga att morgontrötta är dom mest besvärliga och tjuriga kollegor man kan ha (iaf under första halvan av dagen).

Klarar man inte av att vara människa förrän framåt lunch kanske man ska söka sig till ett jobb med bättre anpassade arbetstider. ;)

Megadyptes

Skolan var värst!

2011-04-06 22:55

Började alltid kl 8 på min tid.
Värst var det dom gånger man hade prov först av allt på morgonen!
Varför inte acceptera att inte alla är stöpta i samma gjutform?

quarken

Comments powered by Disqus
Om oss

Fler kanaler
Vårt nyhetsbrev
Please don't insert text in the box below!
Kontakta oss

Ring till 08-453 63 00.
Skicka gärna e-post till: csjobb@idg.se

Postadressen är:
CS Jobb, 106 78 Stockholm