Artikelkommentarer

Vi håller just nu på att uppgradera våra kommentarsystem. Mer info om hur du kommenterar och kommer åt dina gamla kommentarer hittar du på vår FAQ: idg.se/faq

Kommentatorn ansvarar själv fö;r sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även poänglösa datorkrigsinlägg tas bort.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

Kommentarer till:

Bonus ökar löneklyftorna

Det betyder alltså att...

2012-02-22 12:47

I och med att bonus är kopplad till prestation och resultat kan man alltså dra slutsatsen att män genererar mer intäkter än kvinnor.

Adestro

Det betyder alltså att...

2012-02-22 13:17

Eller att män i högre grad jobbar på företag som betalar ut bonus. Eller nån helt annan slutsats.

Men gäller inte deras senaste rapport 2011? Och i artikeln står det 2009, tyckte det såg ut att vara mindre differens för 2011 men orkar inte lägga nån tid på det.

Coins

Hm?

2012-02-23 10:33

Adestro> Gör det? Det kan likaväl bero på att som tidigare nämnts, män drar sig till yrken som ger mest bonus eller våra könsroller som säger att en kvinna arbetar sämre än en man och att en kvinna måste vara dubbelt så bra som en man för att få erkännande..

superuser1337

Comments powered by Disqus
Om oss

Fler kanaler
Vårt nyhetsbrev
Please don't insert text in the box below!
Kontakta oss

Ring till 08-453 63 00.
Skicka gärna e-post till: csjobb@idg.se

Postadressen är:
CS Jobb, 106 78 Stockholm