Artikelkommentarer

Vi håller just nu på att uppgradera våra kommentarsystem. Mer info om hur du kommenterar och kommer åt dina gamla kommentarer hittar du på vår FAQ: idg.se/faq

Kommentatorn ansvarar själv fö;r sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även poänglösa datorkrigsinlägg tas bort.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

Kommentarer till:

Jobbyte lönsamt i it-branschen

Företags snålhet som skapar situationen?

2012-04-25 07:52

Är det något annat än dum snålhet som skapar denna situation? De som byter jobb är förmodligen ofta de personer som ett företag vill skall stanna kvar. Om mitt antagande stämmer så är det underligt att man inte vårdar sin personal bättre.

IcyNick

Företags snålhet som skapar situationen?

2012-04-25 12:38

det är inte bara en kompetent anställd som kan försvinna i konsultbranchen har uppdragen en tendens att försvinna med konsulten.

Rabiate Runar

Gjorde tvärtom...

2012-04-25 09:25

Bytte nyligen jobb efter att ha jobbat sedan 90talet på mitt förra, gick ner 7500 i månadslön. Å andra sidan så har jag bättre betalt per arbetad timme så numera är det fullt möjligt att ha ett liv vid sidan om jobbet också...

mumbojumbo

Comments powered by Disqus
Om oss

Fler kanaler
Vårt nyhetsbrev
Please don't insert text in the box below!
Kontakta oss

Ring till 08-453 63 00.
Skicka gärna e-post till: csjobb@idg.se

Postadressen är:
CS Jobb, 106 78 Stockholm