Artikelkommentarer

Vi håller just nu på att uppgradera våra kommentarsystem. Mer info om hur du kommenterar och kommer åt dina gamla kommentarer hittar du på vår FAQ: idg.se/faq

Kommentatorn ansvarar själv fö;r sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även poänglösa datorkrigsinlägg tas bort.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

Kommentarer till:

Har jag rätt till semester-ersättning

Beräkningsformel...

2012-06-25 13:07

Den beräkningsformel du anger stämmer inte helt med verkligenheten?
om du tar ditt Semestergrundande belopp * semesterlönen så stämmer den enbart ifall du inte haft någon registrerad frånvaro då en annan beräkning faller in (lite beroende på kollektivavtal med)

Sjoo_90

Beräkningsformel...

2012-06-28 09:17

Som timanställd vid behov så har man i regel ingen frånvaro alls. Det skall stå i avtalet om timbeloppet är inkl semesterersättning vilket det inte gör här. Annars gäller kollektivavtal och då är det i regel 12% av semestergrundande belopp.

Christer Olsson

Comments powered by Disqus
Om oss

Fler kanaler
Vårt nyhetsbrev
Please don't insert text in the box below!
Kontakta oss

Ring till 08-453 63 00.
Skicka gärna e-post till: csjobb@idg.se

Postadressen är:
CS Jobb, 106 78 Stockholm