Sogeti Sverige AB

Spontanansökan Karlstad

Plats
Karlstad
Annonserat
den 6 mars 2014
Stängs
den 30 oktober 2016
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Karlstad är vi ca. 50 konsulter och vi har en mängd spännande uppdrag inom Integration, Industriell IT, Business Intelligence samt webbplatser, intranät och mobilitet. Vi jobbar med systemutveckling i .Net med främst C# och med utveckling av appar för Android, iPhone och Windows. Vi är experter på produkter som exempelvis SQL Server, BizTalk, SharePoint och EPiServer.

Vi ligger bra till då det gäller andelen kvinnor, men vi nöjer oss inte med det - vi vill vara ledande! Karlstadskontoret är ett av 14 Sogetikontor runt om i Sverige som driver #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Har du universitets- eller högskoleutbildning inom IT? Är du en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill utveckla dig själv och Sogetis verksamhet i Karlstad men inte finner någon passande tjänst just nu?

Då vill jag, Åsa Maspers, rekryteringsansvarig för Karlstadskontoret, gärna träffa dig över en fika. Ring, mejla eller skicka en ansökan via länken. Vi ser fram emot att få träffas.