CGI

Verksamhetskonsult, Malmö

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du gedigen erfarenhet från tillverkande industri eller offentlig sektor, samt ett intresse för IT? Välkommen till oss på CGI! Vi söker nu en Verksamhetskonsult och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge.

Vem är du?
Vi söker dig som talar våra kunders språk och förstår deras verksamhet. Vi vill att du skall ha arbetat inom tillverkande industri eller offentlig sektor tillräckligt länge för att ha god förståelse för samt löst utmaningar i branschen, kopplat till IT-lösningar. Du har ett intresse för IT och vill gärna arbeta som konsult på Sveriges ledande IT-tjänsteföretag, CGI. Du bör ha en akademisk examen, gärna inom den bransch du kan. Självklart behärskar du att kommunicera på svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara den i Malmö som leder utvecklingen av tjänster till våra kunder inom resp branch i samarbete med kollegor på andra orter och länder. Som verksamhetskonsult kommer du att arbeta med utredningar, kravhantering och projektledning hos våra kunder inom tillverkande industri eller offentlig sektor. Om du har ett stort verksamhetskunnande så ökar det dina möjligheter att fånga upp kundernas behov och föreslå funktionella och effektiva lösningar, vilket är mycket positivt. Du skall ha förmåga att presentera tillämpbara delar av lösningarna på ett intressant och för kunden begripligt sätt.

Din placeringsort är Malmö, men du skall vara beredd på att jobba över hela landet.


För mer information, kontakta gärna:
ANNA-KARIN PÖRSCKE 040-693 3525 (Manufacturing)
KARIN LILJENGREN 040-693 3532 (Offentlig sektor) På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • Analytical Thinking
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Leadership
  • Manufacturing
  • Swedish