CGI

Integrationskonsult SAP, Malmö

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 29 april 2016
Stängs
den 23 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vad du kommer att göra hos oss
Vi söker förstärkning till CGI och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge.

Vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärs-processer i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”

Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över”. Då är det dig vi letar efter!


Integrationslandskapet i SAP-världen blir allt mer komplex. Teknikutvecklingen går i rasande takt. Våra kunder efterfrågar fler tjänster och mera skiftande kompetens. Därför letar vi nu efter en expert på SAP och integration med ett stort intresse för både teknik och arkitektur och som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig. Du föreslår lösningar som bygger på SAP best-practises och vid behov kan du initiera och implementera även nya tekniska lösningar. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Du kommer att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Malmö. Du kommer att förstärka vårt SAP team i Malmö och jobba i huvudsak mot våra lokala och regionala kunder framförallt inom Manufacturing och Retail.


VÅR ÖNSKAN OM KOMPETENS OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Du bör nedanstående kunskap:

• Minst 5 års arbetslivserfarenhet av integration i ett SAP-landskap.

• Minst 5 års erfarenhet av SAPs integrationsprodukter.

• Minst 2 års erfarenhet från ABAP- och Javautveckling

• Förståelse för integration från ax till limpa, dvs en helhetssyn av integration.

• Vana att arbeta i projektleveranser.

• IT-inriktad akademisk examen

• Behärska engelska och svenska i tal och skrift

Certifieringar är meriterande.


Önskvärt är

• Erfarenhet från företag inom Manufacturing eller RetailTill dina personliga egenskaper hör att du är drivande och serviceminded samtidigt som din samarbetsförmåga är väl utvecklad. Du är som person självgående och har förmåga att finna rätt nivåer för olika arbetsinsatser och trivs med att jobba med frihet under ansvar. Du har ett metodiskt och noggrant tillvägagångssätt och sätter affärsvärdet för kund främst.

Vi tror också att du har problemlösningsförmåga och uppskattar variationen i konsultyrket. Du sätter kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen tillsammans med teamet.

Som person delar du med dig av kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.För mer information, kontakta
ANNA-KARIN PÖRSCKE 040-693 3525 På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.
  • Integration Management
  • Integration testing
  • Java
  • SAP ABAP
  • SAP PI/XI