Utvecklingsingenjör sökes till Gnutti Carlo i Göteborg.

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 juni 2016
Stängs
den 16 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med att utveckla produkter för drivlinor inom fordonsindustrin?

Experis söker en erfaren utvecklingsingenjör som vill bidra till Gnutti Carlo Sweden fortsatta arbete med utveckling av drivlinesystem och komponeter.

Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell verkstadskoncern med starka marknadspositioner inom valda segment av den globala kommersiella fordonsindustrin. Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor och kraftöverföring. Företaget ingår i den italienska koncernen Gnutti Carlo S.p.A, ett världsomspännande företag, som förutom i Italien och Sverige har verksamheter i Kanada, USA, England, Indien och Kina. Fabriker i Sverige finns i Alvesta och Kungsör med totalt ca 500 medarbetare och en omsättning på över 100 miljoner euro. Sedan 2015 ingår även aluminiumpressgjuteriet Ljunghjäll AB i Gnutti Carlo Group. Läs mer på www.gnutticarlo.com

 

Arbetsbeskrivning
Du blir en viktig del av vår utvecklingsavdelning. Vi är ett litet team där alla ansvarar för både nyutveckling och produktvård. Du kommer även att aktivt bidra i diversifieringsarbete för att identifiera och utveckla nya produkter och produktområden med ökat mekatronikinnehåll.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara mekatronikrelaterade och innefatta utveckling av styr- och mätsystem samt tester i utvecklingsprojekt.
Arbetsuppgifterna kan anpassas utifrån den sökandes profil. Intresse för konstruktion, provning och/ eller simulering är en fördel. Erfarenhet av något av våra utvecklingsverktyg; Pro/E, Catia, MATLAB, LabView, ANSYS, GT-Suite är meriterande.

Vem är du?
Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med mekatronikinriktning alternativt en annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom drivlinor. Vi ser att du har minst 5 års yrkesvana, erfarenhet av att utveckla mät- och styrsystem för produkter och testriggar vilket inkluderar både hård- och mjukvara. Har du erfarenhet av utvecklingsarbete inom drivlinor för hybridfordon är det meriterande men inte ett krav.
Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person är du målmedveten, gillar att ta initiativ och ställer höga krav på kvalitet. Du trivs med att driva flera projekt samtidigt och har en god samarbetsförmåga. Att du som person är analytisk, noggrann och strukturerad är egenskaper som vi vädersätter högt. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession.

Vad kan Gnutti Carlo erbjuda dig?
Gnutti Carlo erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av teamet, i ett företag där din insats syns och påverkar och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

Hur söker jag tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Thandi Schüler på 0725-06 51 69 alternativt thandi.schuler@se.experis.com
Vi tar endast emot ansökningar via www.experis.se. Då vi tillämpar löpande urval; sök så fort som möjligt, dock senast måndagen den 27 juni.

Varmt välkommen med din ansökan!