Drifttekniker - Server Applikation till Cygate i Malmö

3 dagar kvar

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 23 juni 2016
Stängs
den 3 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

För oss på Cygate är engagemang och att känna stolthet för det vi gör viktigt. Vi vill självklart tillföra värde, utvecklas, men också ha kul. På Cygate kombinerar vi professionalism med humor och värme. Ett lättsamt sätt och glimten i ögat är vårt sätt att visa att vi är kompetenta och trygga - och att vi gillar att jobba ihop. Läs mer om oss på: www.cygate.se

 

Just nu söker vi dig till vårt gäng i Malmö!

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du i vår server-operation drift med olika, dagligen förekommande uppgifter som en driftorganisation kan ha. Du kommer utföra installationer och underhåll av operativsystem, applikationer och hårdvara. Även övervaka, felsöka och avhjälpa fel.  Producera och underhålla dokumentation samt medverka vid utvärdering av införandet av nya system och transitionsprojekt.  Även hantera processer som change, problem och incident.  Utöver dessa arbetsuppgifter kommer tjänsten också innebära rollen som teknikansvarig för ett antal större kunder. Detta innebär ett tydligt kundfokuserat arbete som bl.a. innefattar delaktighet i regelbundna avstämningsmöten och projektdriva aktiviteter, tillsammans med kunds organisation. Rollen innebär att du behöver ha en stor insikt och förståelse för våra kunders verksamhet och hur vi tillsammans kontinuerligt kan skapa nya värden av vår IT-leverans. Arbetet sker i nära samarbete med kundansvarig och Service Manager.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund samt dokumenterad erfarenhet av arbeta i en medelstor till stor driftsorganisation. Vi ser att du har erfarenhet från någon typ av samordnande roll och besitter stor förståelse för värdet av en effektiv leverans av IT-tjänster. Du skall besitta kunskap inom följande områden:

  • Överlag mycket goda kunskaper om Windows server operativsystem.
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Server 2008 och 2012, VMware, Exchange, O365 och Azure.
  • Goda kunskaper om Active Directory
  • Goda kunskaper i SSCM
  • Kunskap om TCP/IP, DNS, DHCP
  • Kunskap i att skapa och underhålla teknisk dokumentation
  • Meriterande med grundläggande kunskaper om något skript eller programmeringsspråk
  • Meriterande med grundläggande kunskaper om IIS, MS System Center, SAN/NAS, MS SQL
  • Meriterande med grundläggande kunskaper i att jobba processorienterat (ITIL)
  • Meriterande med erfarenhet av Linuxserver och Ciscoprodukter.  

Utöver detta ser vi att du har erfarenhet av projektarbete i nära samarbete med kund eller har ett stort intresse för att ta det steget i din karriär. Du är van att jobba proaktivt och kontinuerligt med förbättringsarbete och kan förklara komplexa tekniska lösningar på ett lättförståeligt sätt.  Som person söker vi dig med passion för problemlösning, serverdrift och förvaltning, kundkontakt och konsultation mot våra kunder.  Du är en lagspelare som sprider god energi och kan hjälpa oss och våra kunder bli ännu bättre. I denna roll kommer du hantera så väl interna som externa kontaktytor därför ställer vi höga krav på din kommunikativa förmåga.  Ytterligare krav för tjänsten är att kunna uttrycka sig väl, på svenska och engelska, i tal och skrift samt inneha körkort B.

Beredskap förekommer.

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringen jobbar vi med Experis IT och hänvisar samtliga frågor för tjänsten till sdaleb@se.experis.com. Urval sker löpande därför ber vi dig inkomma med din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag 31 augusti. Välkommen!