Wise IT

Applikation- och DB-specialist till mySafety

Rekryterare
Plats
Stockholm , Stockholm
Annonserat
den 27 maj 2016
Stängs
den 10 oktober 2016
Kategori
Analys
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du gedigen databaskunskap och trivs i en fartfylld miljö? Har du förståelse för programmering och är en duktig organisatör? Då kan detta vara chansen för dig att fördjupa dina kunskaper ytterligare med hjälp av en flexibel organisation och energifyllda kollegor!

Om företaget

mySafety Försäkringars affärsidé är att erbjuda produkter, tjänster och information inom vardagssäkerhet som ökar människors trygghet. Vi finns till för alla människor, på fritiden och på jobbet. Vi hjälper dem att skydda sina hem, sina bilar och personliga ägodelar och ser till att de känner sig trygga när de reser på semester eller bara till affären.

Våra primära tjänster är ID-skydd som preventivt motverkar identitetsstöld samt assisterar och ersätter vid ett genomfört bedrägeri samt SpärrService som spärrar förlorade bank-och kreditkort, mobiltelefoner, ID-handlingar och returnerar förlorade nycklar. mySafety Försäkringar har sedan starten 1999 vuxit till en ledande internationell företagsgrupp inom vardagsrelaterade säkerhetstjänster och har idag över 1 miljon användare. mySafety Försäkringar AB ägs sedan 2009 av Litorina och verksamheten bedrivs från huvudkontoret på Gärdet i Stockholm.

Kolla in hur det är att jobba hos oss: https://www.youtube.com/watch?v=aRDf6qD6Qlo

Om denna position

Du kommer ansvara för att förvalta och säkerställa hög kvalitet i databasen samt de egenutvecklade applikationer som mySafety använder i verksamheten. Arbetet innebär också att supportera användare i applikationer och databas relaterade ärenden.

I rollen kommer du även vara delaktig i de utvecklingsprojekt mySafety genomför i sina egenutvecklade applikationer. Din roll är att vara delaktig i uppsättning av nya databaser, genomföra backups under deployments och testning.

Annan information

Vi söker dig som har erfarenhet inom databasarbete, gärna SQL-server och har goda kunskaper i förvaltning. Vidare är det viktigt att trivs i en snabbrörlig organisation där du arbetar mot tydliga deadlines.

Du har erfarenhet av:

  • Administration i SQL-server 2014
  • T-SQL
  • Erfarenhet av support och förvaltning av .NET-applikationer
  • Mycket god kommunikationsförmåga på såväl svenska som engelska
  • Högskoleexamen

Det är meriterande om du har kunskaper i PostgreSQL. Som person är du proaktiv, strukturerad, noggrann och har förmåga att hantera ett flertal parallella arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt och passionerat tillvägagångssätt.