Wise IT

Junior Front-end utvecklare

Rekryterare
Plats
Stockholm , Stockholm
Annonserat
den 29 juni 2016
Stängs
den 12 oktober 2016
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi en front-end utvecklare med kunskaper i AngularJS som tillsammans med resten av utvecklingsteamet ska utveckla vår uppskattade molnbaserade produkt.

Om företaget

ComAround är specialister inom kunskapshantering och självbetjäning. Några av världens största företag och hundratals professionella supportorganisationer världen över använder kunskapsverktyget ComAround Zero(tm) för att effektivisera supportleveransen genom att samla, strukturera och dela kunskap.

Många av oss som arbetar på ComAround har varit med länge, några ända sen starten. Som ett växande företag i en internationell expansion finns det höga förväntningar på att alla ska leverera, samtidigt finns det ett starkt engagemang från alla att stödja varandra inför de utmaningar som finns. Vi tror på individens vilja att ta ett eget ansvar, vi tror på allas förmåga att bidra, vi tror på kontinuerlig utveckling. Som en viktig del i vår framgång tror vi att det finns ett värde i att vi alla har olika bakgrund.

Om denna position

Du kommer att ges möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna såsom TypeScript och .NET MVC, Microsoft Azure. Vi tror att du trivs bra på ett snabbföränderligt bolag som befinner sig i en internationell expansion.

Annan information

  • Du har en eftergymnasial IT-utbildning och ett stort intresse för utveckling
  • Du har arbetat i minst ett år som utvecklare
  • Du har ett genuint intresse för programmering och en ambition om att bli en riktigt duktig utvecklare
  • Du har goda kunskaper i AngularJS och förståelse för C#
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska