Wise IT

Backend utvecklare .NET / C# till Insplanet

Rekryterare
Plats
Stockholm , Stockholm
Annonserat
den 29 juni 2016
Stängs
den 10 oktober 2016
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta verksamhetsnära och ha möjlighet att göra stor skillnad? Trivs du i ett öppet arbetsklimat med hög informationstransparens? Här får du chansen att utvecklas tillsammans med extremt kompetenta kollegor.

Om företaget

Insplanet är Sveriges ledande förmedlare av försäkringar till konsumenter och driver en av Sveriges största jämförelsetjänster genom www.insplanet.com . Vi bedriver även låneförmedling under varumärket MyLoan ( www.myloan.se ). Bolagets affärsidé är att erbjuda privatpersoner jämförelser, rådgivning och köp av produkter och tjänster inom privatekonomi.

Om denna position

Du kommer att fokusera på systemutveckling men även beröra webbutveckling med målsättningen att driva Insplanets utveckling av hemsidor, säljstöd och integrationer med försäkringsbolag och banker framåt. Du kommer att ingå i ett dedikerat team om fem personer, du kommer främst att bidra med back-end kunskaper.

Annan information

Du har minst ett par års erfarenhet av ASP.NET och MS SQL, under dessa år har du utfört ett flertal utmanande uppgifter där du har utsatts för andras kod. Du behöver också ha en förståelse för front-end utveckling i HTML, Javascript och CSS.

Då Insplanet är på väg in ett större projekt där man ska uppdatera hela sin plattform och gå över till MVC är kunskaper i det meriterande. Vidare är det av vikt att du är nyfiken och sugen på att vara med i dialogen kring hur Insplanets framtida system bör se ut.

Du talar svenska och engelska obehindrat.