Wise IT

Senior C#.NET-utvecklare till SAAB för utveckling av ledningssystem

Rekryterare
Plats
Göteborg , Västra Götaland
Annonserat
den 29 juni 2016
Stängs
den 14 oktober 2016
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och utveckla tunga kommunikationssystem som används för bland annat polis, ambulans, flygplatser, fängelser och värdetransporter? Vi söker dig som har fokus på prestanda, driftsäkerhet och konfigurerbarhet. Nu behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare. Du kommer arbeta nära våra kunder så vi ser att du drivs av ett starkt kund- och användarfokus.

Om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Om denna position

Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor som sitter i team om 7-8 personer och sammanlagt är det cirka 30 personer i olika team där vi arbetar med SCRUM och KANBAN som metod. Du kommer att arbeta inom .NET, C#, WPF, WCF och SQL-server där våra främsta plattformar är Windows, Web och Android.

Systemet är ett komplext kommunikationssystem med stora mängder information från flera olika källor så du kommer möta nya utmaningar varje dag. Detta tillsammans med ett tätt kundarbete kommer göra din dag mycket spännande. Vi har idag kontor på Lindholmen, men vi planerar att flytta till helt egna lokaler i Kallebäck. På vårt kontor har vi högt i tak mot varandra, ett enormt driv och en professionalism i allt vi gör. Samtidigt som vi har en skön attityd och arbetsglädje som smittar av sig.

Annan information

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling samt ett par års erfarenhet av utveckling inom .NET. Vi ser att du har en passion för programmering och trivs av att arbeta i SCRUM och Kanban då det är dessa två metoder vi använder oss av. Den grundläggande tekniker som vi använder är inom C#.NET, WPF, WCF och SQL-server och vi ser att du som söker har erfarenhet i detta.