Wise IT

Systemutvecklare .NET till Bilia AB

Rekryterare
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 11 juli 2016
Stängs
den 12 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som utvecklare kommer du att arbeta med nyutveckling och förvaltning av Bilias applikationer som används inom olika verksamhetsområden, t.ex. bilförsäljning, servicemarknad, ekonomi mm. Du kommer arbeta nära verksamheten och vara en del i ett engagerat och positivt utvecklingsteam. I arbetet ingår att medverka i workshops med verksamheten och leverantörer gällande krav, avgränsningar, samt att ta fram lösningsförslag.

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med cirka 100 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Här jobbar runt 3 600 medarbetare som tillsammans dagligen strävar efter att skapa en positiv upplevelse för alla människor som besöker Bilia. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige har vi sammanlagt 73 anläggningar och finns i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Lexus, Ford, Renault, Hyundai, Mini, Dacia och Toyota. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. 2015 omsatte Biliakoncernen ca 20,5 miljarder.

Om denna position

Bilia satsar på tillväxt och behöver därför fler engagerade medarbetare. IT-avdelningen består idag av 60 personer inom huvudområde drift, support, utveckling och telefoni. Till utvecklingsteamet söker vi nu en duktig utvecklare som tycker om att arbeta i en agil miljö tillsammans med kollegor, produktägare och verksamhet. Du erbjuds en spännande och social arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

Vi tror att du har arbetat som utvecklare i minst 3 år och du känner dig trygg med C# och i .NET-ramverket. Du bemästrar ASP.NET, MVC, Visual Studio, MS SQL Server och har god erfarenhet av testdriven utveckling, felhantering, spårning, loggning etc.

Det är meriterande om du har kompetens kring databasmodellering, systemintegration, integrationsramverk och web services (SOAP och REST).

Som person är du positiv, engagerad och har vana av att jobba i agila projekt, vi använder oss av Scrum. Du är en kreativ problemlösare som trivs när du får ta eget ansvar och du tycker om att jobba nära verksamheten för att finna de bästa lösningarna. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.