Wise IT

Systemspecialist

Rekryterare
Plats
Stockholm , Stockholm
Annonserat
den 29 juni 2016
Stängs
den 7 oktober 2016
Kategori
It-arkitekt, System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av ITSM-system? Vill du arbeta med att integrera verksamhet och IT på bästa sätt? Är du en lagspelare? EVRY erbjuder en spännande roll i teknikens framkant på ett modernt växande företag där det finns goda karriärmöjligheter. Vill du vara med på vår resa?

Om Evry

EVRYs ungefär 9 000 medarbetare kombinerar lokal närvaro med en global leveransmodell och är ett bevis på att nordiska kunder får bäst service av dem som har en sann förståelse för nordiska företags förutsättningar och utmaningar.

EVRY har en årlig omsättning på nästan 13 miljarder SEK och ägs av investmentbolaget Apax. Den svenska verksamheten har en årlig omsättning på ca 3,6 miljarder SEK och finns på 25 orter med 2 300 medarbetare.

Din vardag

Till vårt team Process & Tools inom den svenska verksamheten på EVRY, söker vi nu en Systemspecialist för vårt ITSM-system ServiceNow, vilket är motorn i många av våra viktigaste processer. Inom teamet arbetar vi med att driva utvecklingen av våra ITIL-baserade support- och leveransprocesser samt att säkerställa en god styrning och uppföljning av processerna. I rollen som Systemspecialist kommer du att arbeta med applikationsutveckling i syfte att vidareutveckla och förbättra system och processer. Vidare kommer du att arbeta med våra största kunder. Du kommer att tillhöra ett kompetent, engagerat och positivt team på drygt tio personer med placering i Solna.

Vem är du?

Som person är du strukturerad, målinriktad, drivande samt har en god analytisk förmåga. Du har ett stort intresse för tekniken men vill också se lösningar i ett helhetsperspektiv. Du är en god kommunikatör som är van att prata om behov och lösningar med användare och processansvariga. Vidare är du en lagspelare som stöttar dina kollegor och gillar att arbeta i team mot gemensamma mål.

Formella krav inkluderar:

  • Minst tre års erfarenhet från ITSM-system (helst ServiceNow, men även Service Manager, Remedy m.fl. är meriterande) som utvecklare, teknisk administratör eller systemförvaltare
  • Erfarenhet av ITIL, meriterande med certifiering
  • Erfarenhet av scripting, t ex JavaScript och AngularJS 
  • Kunskap inom Integrationer och Web Services
  • Akademisk examen inom IT eller motsvarande utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap då flera av våra kunder kräver det