Wise IT

Full stack-utvecklare (Node.js HTML, CSS och Javascript) till Expressen i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 23 juni 2016
Stängs
den 14 oktober 2016
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till våra nya, moderna och effektiva utvecklingsorganisation - rustad för ett högt tempo och snabba förändringar - söker vi nu en lösningsorienterad webbutvecklare. Vi tror på att arbeta agilt, testdrivet och med enkelhet i allt vi gör. Framför allt när vi utvecklar våra sajter Expressen.se, Omtalat.nu, Leva & Bo och Sportfeed.se, lika väl som oförutsedda spännande projekt som vi inte själv vet om än. Här är nämligen nya idéer och utmaningar en del av vår vardag. Så, briljerar du i front-end och back-end, samtidigt som du är van vid att utveckla för både klient- och serversidan? Då kan du vara med och utveckla Expressen till Sveriges största nyhetssajt.

Passar vi dig?

Tillsammans med skarpa, sköna och engagerade kollegor, kommer du utmanas och växa tillsammans med oss. Läs mer om hur vårt utvecklingsarbete går till och möt några av din framtida kollegor.

http://utveckling.expressen.se/

http://utveckling.expressen.se/blogg/expressenutvecklaren/

Om denna position

Tillsammans med ditt tvärfunktionella utvecklingsteam kommer du huvudsakligen att arbeta med testdriven utveckling på serversidan. Även en del front-end kommer att ingå. Utvecklingen sker lokalt på OS X av applikationer som i produktion körs på Linux. Vidare använder vi Node.JS med Expressens interna API (som utvecklas av ett annat team) som datakälla. Utvecklingsteamen består av flera utvecklare samt UX-designer, AD och produktägare.

Vem är du?

För att både lyckas och trivas i den här rollen bör du ha erfarenhet av:

  • Webbutveckling på serversidan med någon/några webbramverk och programmeringsspråk
  • Goda kunskaper inom HTML, CSS (gärna med någon pre-processor)
  • Kännedom om Node.JS

Förutom det, är du en lyhörd person som trivs att arbeta i team och duktig på att komma med nya idéer. Om du dessutom är van vid att arbeta med sajter med höga prestandakrav samt har erfarenhet av Angular.JS samt datadriven utveckling och A/B-testning, är det en fördel.