Wise IT

Testare Automatisering till Telia TV

Rekryterare
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 11 juli 2016
Stängs
den 12 oktober 2016
Kategori
Analys
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en nyckelperson. Vi söker efter Testare med erfarenhet av automatisering som vill jobba med det senaste inom streamingtjänster och intressant ny teknologi. TV är ett uttalat satsningsområde på Telia Company med korta beslutsvägar och snabba beslut där du kommer få ta mycket ansvar i din roll. Känns beskrivningen lockande - då är det här med stor sannolikhet tjänsten för dig!

Om företaget

Vi är en marknadsledare inom IPTV/OTT-produkter och levererar högkvalitativa streamingtjänster till tv-apparater, mobiler, surfplattor och datorer. Med mer än 1 miljon kunder är vi en av de största aktörerna i Norden. Vårt stora utbud och vår vilja att ständigt förbättra våra produkter skapar möjligheter varje dag för våra kunder och medarbetare.

Utbildning och erfarenhet

Du är en skicklig testare med erfarenhet av testautomatisering, gärna med erfarenhet av att arbeta som utvecklare.

Du vill effektivisera genom automatisering av vardagliga repetitiva uppgifter och fokusera på manuella tester där det är mest meningsfullt. Du har erfarenhet av scriptspråk och testramverk samt egenutvecklade verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi värdesätter företagsamma individer som verkligen tycker om lagarbete och är villiga att gå den extra milen för att få saker att hända.

Meriterande

Ju fler av dessa tekniker du behärskar, desto bättre! - Om du saknar något, men ändå känner att du kan hantera roll och ansvar - skicka oss din ansökan!

  • Java 6 & 8 / Groovy, Bash
  • FitNesse
  • Cucumber / Gherkin
  • Jira
  • Docker

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Telia med Wise IT. För mer information kontakta Martin Jensäter på 0733-570666 eller Mathias Gyllander på 0735-216588.

Sista ansökningsdag är den 6:e juli intervjuer och urval sker löpande.