Wise IT

Tycker du om musik och konserter? Vass .NET -utvecklare sökes till Tickster

Rekryterare
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 11 juli 2016
Stängs
den 13 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi känner att vi behöver komplettera vårt team med ytterligare en utvecklare som inom C#.NET. Därför letar efter dig som antingen är lite mittemellan eller senior. Med andra ord, känner du att du är rätt person och trivs i Microsofts ramverk så ska du söka. Det viktigaste är att du trivs med att jobba i team, gillar att ta fram finurliga lösningar på komplexa problem som faktiskt fungerar. En av dina drivkrafter bör absolut vara att du vill vara med och skapa och underhålla högkvalitativ kod.

Om Tickster

Tickster är en strategisk leverantör av IT-tjänster som kopplar samman arrangörer och besökare inom musik, kultur och sport. I grunden finns vårt helt egenutvecklade biljettsystem som idag används av ledande arrangörer för att sälja miljoner biljetter till tusentals evenemang varje år.

Vårt system hjälper stora och små arrangörer till en enkel säljprocess (via nätet, mobilen, per telefon eller över disk), precis marknadsföring och effektiv administration av evenemang. Bland våra kunder finns några välkända namn bland andra - Sweden Rock och Storsjöyran, Stureplansgruppen, Debaser, Nordea Masters, Stockholm Open, Swedish Open, Vasaloppet samt elitlag med arenor inom Fotboll, Hockey, Handboll, Innebandy och Bandy.

Utbildning och erfarenhet

Vi är väldigt noga med att personen vi söker inte enbart är en bra profil utan faktiskt är en mycket bra medarbetare som gärna vill stanna kvar ett tag för att utvecklas med oss. Vi lägger med andra ord väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du har en relevant utbildning inom området och gärna något års erfarenhet. För oss är det väldigt viktigt att du, oavsett antal år inom branschen, är hungrig och prestigelös.

Vi gillar att ligga i framkant. Vi kör, och har i produktion, de senaste versionerna av .Net, asp.net MVC etc. Vi är pragmatiker som använder rätt teknik på rätt plats och inget är skrivet i sten. Time-to-Market står högt på dagordningen, bra idéer är färskvara. För att hålla ordning på vad vi gör arbetar vi enligt scrum, använder GitHub och har korta beslutsvägar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom dessa områden.

Annan information

Vill du veta mer om tjänsten

Ta då kontakt med Martin Jensäter eller Mathias Gyllander. I denna rekrytering samarbetar Tickster med Wise IT. Du når Martin på 073-357 06 66 och Mathias på 073-521 65 88.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Om oss

Wise IT är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq Stockholm, Small Cap. Läs mer om oss på www.wiseit.se.