Wise IT

Analytisk och Nyfiken Kravanalytiker till Bankgirot!

Rekryterare
Plats
Stockholm , Stockholm
Annonserat
den 21 juni 2016
Stängs
den 7 oktober 2016
Kategori
Analys
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en nyfiken och frågvis person? Har du kunskap om finansiella produkter/tjänster och är erfaren inom kravanalys? Bankgirot expanderar och söker nu en kravanalytiker som vill vara med på deras förändringsresa!

KOMMER VI ATT PASSA DIG?

Bankgirot är ett europeiskt clearinghus med uppdrag att leverera marknadsledande lösningar inom betalområdet som ökar kundernas konkurrenskraft. Som det enda clearinghuset för massbetalningar i Sverige har Bankgirot en central roll i den svenska betalningsinfrastrukturen och hanterar den stora merparten av denna typ av betalningar. Varje dag året runt garanterar Bankgirot ett snabbt och säkert betalflöde i det finansiella systemet. Varje timme flödar betalningar mellan avsändare och mottagare, och varje dag ser vi till att mer än 50 miljarder kronor hamnar exakt där de ska.

Vi garanterar flödet.

DIN VARDAG

Du kommer att vara en del av ett seniort och ödmjukt team bestående av kravanalytiker, testare och testledare. Som kravanalytiker kommer du att vara delaktig i Bankgirots utvecklingsinsatser och samla in krav från både verksamhet och IT. Här kommer du få ett varierande jobb med många kontaktytor då du arbetar med flera parallella projekt och har kontakt med t e x driftorganisation, arkitekter, produktägare och systemägare.

I din roll kommer du att identifiera kravställare och samla in krav via workshops som du håller, intervjuer eller annan lämplig metod. Vidare kommer du planera och leda kravarbetet, strukturera och prioritera krav samt utveckla metoder tillsammans med kravmetodikansvarig. Utöver interna kontaktytor så kommer du att ha löpande kontakt med både banker och systemutvecklingsleverantörer.

VEM ÄR DU?

Du är en erfaren person med runt fem års erfarenhet i en roll som kravanalytiker eller kravledare i systemutvecklingsprojekt. Vidare har du kunskap om finansiella tjänster/produkter och har erfarenhet av att arbeta med kravhanteringsverktyg, gärna HP QC. Därtill har du en relevant akademisk utbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Då du kommer ha många kontaktytor så ser vi att du är en kommunikativ och lyhörd person -- du vågar ställa många frågor och är nyfiken! Vidare ser vi att du är strukturerad, analytisk, noggrann och kvalitetsmedveten. Eftersom Bankgirot har en föränderlig miljö med högt tempo tror vi även att du är flexibel som person.

I och med stundande sommartider kommer intervjuer att påbörjas under augusti.

Välkommen med din ansökan!