Wise IT

Initiativrik Systemägare till ÅJ Distribution!

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 20 juni 2016
Stängs
den 11 oktober 2016
Kategori
Drift
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av kravställning och är van att ha kontakt med externa leverantörer? Är du en flexibel och ansvarsfull person? Vill du arbeta i ett snabbrörligt och entreprenörsdrivet bolag där du får möjlighet att forma din roll och framtid? Till ÅJ Distribution söker vi nu en självgående och initiativrik Systemägare!

Kommer vi att passa dig?

ÅJ Distribution etablerades för trettio år sedan med målsättning att bidra till våra kunders affär genom en unik expertis inom logistik och distribution. I dag är vi en av de mest anlitade aktörerna bland butikskedjor och varumärken, exempel på kunder är H&M, Shell, Stadium, Peak Performance, m.fl. För oss är inget uppdrag för stort eller för litet. Vår yrkesstolthet och gedigna hantverkskunskaper präglar vårt arbete, tillsammans med vår strävan efter att ligga i framkant när det kommer till teknisk utveckling ger oss en unik position på marknaden. ÅJ Distributions affärsidé är att utforma skräddarsydda lösningar för våra kunders kampanjlogistik och därmed minska kundens omkostnader samtidigt som vi ökar kampanjens kvalitetssäkerhet.

Du kommer att sitta tillsammans med 35 trevliga kollegor på deras moderna kontor i Spånga.

Din vardag

I rollen som systemägare kommer du ta ett totalansvar för systemplattformarna på ÅJ med fokus att förena IT med affären. Detta är en roll med många kontaktytor då du kommer vara ett bollplank internt samt vara länken mellan verksamheten och leverantörer. Du kommer bl.a. ta ansvar för ÅJ's drift och förvaltning utifrån ett beställarperspektiv, vilket t e x innebär att ta initiativ gällande beställningar gentemot leverantörer, kvalitetssäkra dess tjänster samt ta ansvar för inhyrda konsulter.

I början kommer en av dina prioriteringar vara att bygga upp ett team med SuperUsers. Andra inslag i rollen kan vara upphandlingar, implementation av nya IT-lösningar, se över arbetssätt och processer relaterade till IT, kostnadsuppföljning samt omvärldsbevakning. Som du märker kommer du att ha en varierande roll!

Du kommer att rapportera till bolagets VD och på sikt finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

Du har minst 5 års erfarenhet av brett arbete inom IT, varav 3 år som systemägare eller dylikt. Du är van att arbeta i projektform och leda projekt med hänsyn till t e x dokumentation och tidsplaner. Vidare har du erfarenhet av arbete med affärsnära system, kravställning och är van att ha dialog med externa leverantörer. Du är flytande i svenska, i både tal och skrift. Akademisk utbildning eller erfarenhet från logistik är ett plus.

Vi söker dig som är självgående, initiativrik och strukturerad. Vi tror att du ser lösningar framför problem och har skinn på näsan. Du är en god kommunikatör som är social och gillar att arbeta i team - på ÅJ är det devisen "laget före jaget" som gäller! Du gillar att arbeta brett och har således förmågan att arbeta både operativt och strategiskt. Vidare är du bekväm att ta en ledande roll och delar gärna med dig av din kunskap till andra.