Wise IT

Supporttekniker till servicedesk i Windowsmiljö

Rekryterare
Plats
Stockholm , Stockholm
Annonserat
den 1 augusti 2016
Stängs
den 7 oktober 2016
Kategori
Support
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I tjänsten som konsult är du anställd av Wise IT och arbetar ute hos någon av våra kunder som är verksamma inom ett flertal branscher såsom detaljvaruhandeln, bank & finans, apotek och IT/outsourcing. Din arbetsplats blir i fina lokaler i centrala Stockholm, nybyggda lokaler i Norrort eller ljusa lokaler i Söderort.

Genom att vara ute på olika uppdrag utvecklar du din IT-kompetens. Det ger dig en unik chans att arbeta brett, varierat och se olika IT-miljöer, lära dig nya system samt få mer erfarenhet till ditt cv.

Att arbeta som Wise IT konsult

Om denna position

En dag i supporten innebär att du och kollegorna jobbar med problemlösning av alla dess slag, på telefon, via remote och på plats hos användaren. Ni arbetar med allt från att hjälpa en enskild användare vars dator hängt sig, till problem med hela system som ligger nere för alla på kontoret. Du blir en generalist som lär dig lite om allt.

Uppdragen innefattar bland annat att ta emot uppgifter i ärendehanteringssystemet och hjälpa användarna genom att navigera i Windows 7/8/10, felsöka och googla. Bland annat hanterar du användare/konton i Active Directory, fixar mejlboxar i Outlook/Exchange, löser problem i Citrixmiljö och felsöker nätverk, hårdvara och kringutrustning. För att vara bekväm i tjänsten ser vi att du tidigare jobbat med teknisk support. Användarna kommer att prata både svenska och engelska, därför är det viktigt att du behärskar båda i tal och skrift.

Annan information

Hos oss får du en trygg anställning då vi kontinuerligt har uppdrag inom IT-support. Vi arbetar främst med längre uppdrag där du hinner få en ordentlig upplärning och bli varm i kläderna. Skulle du hitta din drömanställning hos en av våra kunder där både du och de känner att det är rätt finns ofta möjlighet till fastanställning där.

Några saker du får som Wise IT-konsult:

  • Generös friskvårdsersättning
  • Möjlighet att ta cert inom ex Microsoft eller Cisco-området
  • Trygghet i och med Kollektivavtal
  • Dedikerad konsultchef som du har direktkontakt och håller dialog kring ditt arbete med
  • Kompetensutveckling genom seminarium och föreläsningar.
  • Nätverk av andra Wise IT konsulter du träffar på våra gemensamma julfester och sommaraktiviteter.