Wise IT

Front-end utvecklare till GfK NORM, Virtuell Shopping Research

Rekryterare
Plats
Stockholm , Stockholm
Annonserat
den 29 juni 2016
Stängs
den 14 oktober 2016
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en nyfiken person som älskar att utveckla? Har du utvecklat webbapplikationer i JavaScript och är redo för nästa steg? Här får du chansen att bli en del av ett tight och kompetent utvecklingsteam som hänger med i teknikutvecklingen, i ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas!

Om företaget

2003 började vi utveckla Simstore - vår egen programvara med möjlighet att utföra studier i en virtuell butiksmiljö. Vi identifierade ett ökat behov inom FMCG-branschen att bättre kunna förstå dynamiken och bakgrunden som ligger bakom varje köpbeslut.

Om denna position

Du kommer att vara en del av ett kompetent team som arbetar tätt ihop. I rollen som front-end utvecklare kommer fokus att ligga på att utveckla ny funktionalitet och förnya det befintliga verktyget. Arbetet sker agilt och utvecklingen är testdriven i Linuxmiljö. Här får du chansen att arbeta med extremt hög kvalitet på slutfunktion i en organisation där du har nära till användaren.

Annan information

Vi tror att du är en mycket nyfiken person som tycker utveckling är det roligaste som finns, vidare har du en god social förmåga och trivs med att arbeta nära verksamheten. Du har minst ett par års erfarenhet av applikationsutveckling i Javascript baserat på Angular, Dojo eller något annat ramverk. Du har enkelt för att använda dig av existerande web-API:er och djup förståelse för CSS, gärna med LESS eller SASS. Du talar svenska och engelska obehindrat.