Wise IT

Idérik Java-utvecklare till Svea Ekonomi i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 14 juni 2016
Stängs
den 7 oktober 2016
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Föreställ dig att jobba med några av de smartaste och kreativaste personerna inom IT. Tänk dig att det skulle vara Svea Ekonomi Group -- ett ledande företag inom finansiella lösningar med 100 anställa på koncernens 22 bolag i 13 länder runt om i Europa.

Ja, tänk dig att arbeta på ett företag där dina åsikter och idéer verkligen räknas. Tillsammans flyttar vi världen framåt.

Om företaget

Svea Ekonomikoncernen är en bankoberoende företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi erbjuder allt från betallösningar för e-handel och butik till effektiva finansiella och administrativa lösningar som gör att företagare kan öka sin försäljning och snabba upp sina betalflöden. Vi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner samt valutaväxling och giroservice.

Genom att förena ny teknik och innovativa lösningar med en hög personlig service där vi sätter kunden i centrum kan vi alltid erbjuda våra kunder det bästa alternativet.

DETTA HAR DU MED DIG


Har du lätt för att sätta dig in i nya tekniker, plattformar och verktyg? Vi söker Java-utvecklare som brinner för programmering, har erfarenhet av backend och generell kunskap om alla aspekter av mjukvaruutvecklingsprocessen. Det är nämligen viktigt när du kommer att utveckla innovativa och hållbara lösningar. Så, vill du jobba på en modern arbetsplats med grymma karriärmöjligheter, utmanande arbetsuppgifter och internationella projekt? Dum fråga! Vem vill inte det?!

Formella krav inkluderar:

Du kombinerar fem års erfarenhet av javautveckling, helst som konsult, med kunskap om Java EE, Spring, JSP, SQL och Databaser, exempelvis SQL Server. Förutom det, är du en samarbetsvillig lagspelare som har erfarenhet från att ta fram kvalitativa lösningar. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.INTRESSANT ELLER HUR?


I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sam Joukhadar på email: sam.joukhadar@wiseit.se alt mobil 073-961 3047.