Wise IT

IT-Manager med goda projektledaregenskaper till Scanreco

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 20 juni 2016
Stängs
den 11 oktober 2016
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en kommunikativ person som är van att kravställa och driva projekt framåt? Du kommer att omges av trevliga och kompetenta kollegor i ett bolag som har starka tillväxtambitioner! Här får du chansen att påverka Scanrecos framtid ur ett IT-perspektiv och dessutom sitta i helt nya lokaler i Sätra.

Om företaget

Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och säljer egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Merparten av produkterna exporteras. För mer information om företaget - besök vår hemsida http://scanreco.com/en/

Om denna position

Som IT-Manager kommer du att leda och samordna IT-styrningen som befinner sig i en spännande förändringsfas där strategin är satt för de kommande åren. Du kommer att säkerställa hög kvalité på de outsourcade systemen, vidare har du personalansvar för två anställda och budgetansvar.

Annan information

Vi tror att du är en högskoleutbildad person med ett brett teknikkunnande och en stor vana att driva projekt, du har agerat kravställare och är en van att hantera outsourcing av IT. Som person är du en skicklig kommunikatör med hög verksamhetsförståelse. Du talar och skriver svenska och engelska helt obehindrat.