Wise IT

Nätverksspecialist

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 12 juli 2016
Stängs
den 10 oktober 2016
Kategori
Analys
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Atea Technical Services (ATS), en nationell avdelning inom Atea, behöver nu förstärka sin grupp med ytterligare en Cisco nätverksspecialist.

Som nätverksspecialist på Atea kommer du att arbeta i ett team med likasinnade- personer som drivs av att lösa tekniska utmaningar. Du, tillsammans med dina kollegor, kommer att hantera service-ärenden på en hög teknisk nivå och i enlighet med upprättade SLAs där din roll blir att från ett övergripande perspektiv se över och lösa incidenter gentemot kund.

Atea har samlat IT-branschens största hjärta och snabbaste hjärnor, medarbetare som brinner för att vara med och bygga ett bättre Sverige med hjälp av it. Låter detta som en möjlighet du inte vill missa - då vill vi höra från dig!

Om företaget

Hos Atea är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största IT-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börs. Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vill du vara en i laget?

Om denna position

Som nätverksspecialist är du involverad i både hårdvaru- och mjukvarurelaterade incidenter och ditt ansvar gäller alla inkomna ärenden, problemlösning, återkoppling och leverans samt hantering gentemot 3.e parts leverantör. Du löser självständigt serviceärenden med varierande komplexitet och i relation till olika kund- och serviceavtal. Du ingår i beredskapsteamet men har varje dag ett fritt val av arbetsplats.

Annan information

Du förstår trafik- och incidenthantering. Du har likaså erfarenhet av infrastruktur, miljö-flöden utefter ett arkitektoniskt synsätt. Med ett metodiskt och strukturerat arbetssätt arbetar du service-orienterat, med en stark vilja att kontinuerligt lära dig nya saker. Rollen kräver att du behärskar både engelska och svenska i tal & skrift. Formella tekniska krav för rollen inkluderar:

  • Switching/Routing (IOS, IOS XE, IOS XR, NXOS)
  • Säkerhet (Cisco ACS/ISE, CSM, IPS, ASA/FirePower, VPN, Certifikathantering)
  • Wireless (Cisco WiSM/WLC)
  • Cisco IP Telefoni, Video (Collaboration)

Har du något av följande kompetenser så är det synnerligen meriterande:

  • Erfarenhet av Cisco TAC
  • Management (Cisco Prime Infrastructure)
  • Datacenter och Virtualisering (UCS, Säkerhet, Switching)
  • Lastbalansering (Cisco Ace/ Citrix NetScaler)
  • Certifieringar CCNP , CCIE