Wise IT

Arkitekt och strategisk rådgivare

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 13 juli 2016
Stängs
den 12 oktober 2016
Kategori
Analys
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Atea bygger ut sin organisation och satsar på arkitektkompetens - vi söker dig som vill vara med på resan! Du arbetar tillsammans med övriga personer inom IT management, där du, med din övergripande strategiska blick och erfarenhet, aktivt kommer att öka värdet i komplexa och viktiga projekt, både internt och externt. Atea har en bred och väletablerad kundkrets och där har du möjlighet att stötta personer i ledningsgrupp gällande styrning och planering av nutida och framtida IT. Ditt tänk gällande förbättrade flöden och miljöer i sin helhet möjliggör på så vis modernt och innovativt IT stöd kopplat till verksamhetsprocesser. Kom och bli en del av landslaget hos Atea!

Om företaget

Hos Atea är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största IT-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börs. Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vill du vara en i laget?

Din vardag

Som arkitekt på Atea kommer du att ingå i gruppen IT management, där du agerar strategisk rådgivare både internt och externt. Du blir en del av Ateas tillväxtresa och långsiktiga satsning inom arkitektkompetens. Du arbetar tillsammans med kundteam och/eller i relation till kunder direkt där ditt helhetstänk kommer att bidra med stort värde i komplexa projekt. Tillsammans med lösningsarkitekter tar du fram alternativ utefter de behov som du ser i samband med exempelvis kartläggningar och workshops. I rollen kommer du att likaså kunna stötta personer på ledningsnivå gällande styrning och planering av IT verksamhet, med en långsiktighet i åtanke och utefter befintliga relationer.

Vem är du?

Du är en verksamhetsorienterad person med 8 års erfarenhet inom IT. Du är någon som förstår helheten i relation till hur olika system och IT lösningar fungerar tillsammans. Du är van att arbeta strategiskt och har ett pedagogiskt anslag, både i hur du kommunicerar och på det sätt du rapporterar. Du har erfarenhet av att analysera befintliga sammanhang, verksamhetskrav samt att utverka nya värdefulla flöden i relation till en proaktiv rörlighet idag; d.v.s. du har vana av att utmana och medverka till nya tankesätt och på så vis möjliggöra innovativt/modernt IT stöd kopplat till verksamhetsprocesser.