Wise IT

Säljande konsultchef med affärsdriv och entreprenörsådra

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 8 augusti 2016
Stängs
den 7 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Jag heter Linda Freij och driver ett av Stockholms mest framgångsrika konsultgäng. Inte bara är vi bra och duktiga på det vi gör, vi gillar också att ha kul på jobbet och framförallt gillar vi varandra! Nu söker vi efter dig som vill komma med i vårt gäng och ta hand om det viktigaste vi har, dvs våra IT-konsulter!

Om företaget

Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Som grund är vi experter på IT och utifrån det skapar och utvecklar vi starka relationer med vassa IT-personer samtidigt som vi utmanar våra kunder att möta verksamhetens och omvärldens krav. När vi för samman människa och IT kan vi ta nästa steg och bygga framtidens IT-organisationer - tillsammans!

Din vardag

I dagsläget har vi fyra konsultteam i Stockholm som tillsammans ansvarar för ca 200 konsulter. Och fler är på väg in! Vi har vår styrka och inriktning inom Infrastruktur och IT-Management; dvs riktigt heta områden som vi växer inom och där vi jobbar en hel del med nya tjänstepaketeringar och slipar oss ännu mer i vårt dagliga arbete.

Vi behöver nu dig - en entreprenörsdriven och erfaren person som vill axla ett större ansvar kring vår affär med t ex nya paketeringar av tjänster, hantering av våra konsulter, försäljning av duktiga IT-konsulter samt search och matchning mot uppdrag. Hos oss kommer du få arbeta brett med det vi alla älskar, IT och människor.

Förutom att du kommer ansvara och leverera konsulter för ett antal av våra kunder, blir du ansvarig för att följa upp, tidsrapportera och coacha konsulterna ute på uppdrag. Du kommer driva hela kandidatflödet - från annonsering till intervju.

Det blir även du som ständigt ska utveckla vårt samarbete med våra befintliga kunder samt hitta nya affärsmöjligheter. Inte minst kommer du att arbeta med våra tjänstepaketeringar och på sikt komma få möjighet att vara med och starta upp nya affärsområden. Hos oss står aldrig utvecklingen still.

I ett fartfyllt och högt tempo, kommer du ha ett nära samarbete med övriga konsultchefer, säljare och kandidatansvariga. Och inte minst kommer du att ha riktigt roligt på vägen!

Vem är du?

I dag arbetar du förmodligen på ett konsult eller rekryteringsföretag, förhoppningsvis som konsultchef. Oavsett är det viktigt att du har en personalrelaterad utbildning och ett starkt tekniskt intresse. Om du utöver det har goda kunskaper inom IT är det ett plus men inget krav. Du har på ett eller annat sätt arbetat med försäljning, gärna inom IT-sektorn.

Eftersom vi har ett högt tempo och har mycket att göra, är det bra om du är positiv och stresstålig. Förutom det, är det viktigt att du är prestigelös och vågar be om hjälp samtidigt som du tar egna initiativ och kör på. Självklart är du professionell, social och duktig på att kommunicera. Sist men sannerligen inte minst så bör du ha lätt till skratt, sinne för humor och en utmärkt samarbetsförmåga för på Wise IT tycker vi om både vårt jobb och våra kollegor!

Tror du att det kan bli vi?

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna Linda Freij på 0739-613072 eller via mail: linda.freij@wiseit.se

Vill du skicka CV direkt så går det bra att göra det till min mailadress.

Hoppas vi hörs!