Wise IT

Systemansvarig Integrationsutvecklare till KappAhls nysatsning!

Rekryterare
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 18 juli 2016
Stängs
den 11 oktober 2016
Kategori
Drift
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en engagerad och driven integrationsutvecklare som triggas av komplexitet? Vill du vara med och utveckla och forma vårt ICC? Önskar du ett nytt karriärsteg där du får möjlighet att bli både systemansvarig för vår nya integrationsplattform och samtidigt bli ansvarig för ICC operations. Just nu är KappAhl mitt inne i arbetet med att implementera en helt ny integrationsplattform.

Vill du bli nyckelpersonen inom ett av de mest prioriterade områdena inom IT och få chansen att sätta din egen prägel? Var i så fall med på resan, äventyret har bara börjat!

Om företaget

KappAhl befinner sig i en intensiv utvecklingsfas. Vår e-handel finns nu i Sverige, Norge, Finland och Polen. Vår digitala kundklubb expanderar till fler länder och vi har rullat ut en ny kassaplattform till samtliga av våra butiker. KappAhl har cirka 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen och hundratusentals besöker oss varje dag, i butik och online.

Huvudkontoret ligger i Mölndal, strax söder om Göteborg och här ligger också vår distributionscentral som hanterar över 50 miljoner plagg varje år och förser alla våra butiker med mode. Hållbarhet är en självklar del av KappAhl. Allt vi gör, varje dag, gör vi med omsorg och respekt för människor och miljö. I dag är till exempel 38 procent av vårt mode hållbarhetsmärkt. KappAhls kemikaliekrav är bland de strängaste i branschen och går ofta längre än vad lagstiftningen kräver. KappAhl börsnoterades 2006. I vår senaste medarbetarundersökning gav våra medarbetare KappAhl 5,7 av 7 i betyg. Ledarskapet på KappAhl fick 5,9 av 7 i betyg av medarbetarna.!

Om rollen

Som Integrationsutvecklare kommer du att leda det dagliga arbetet inom ICC Operations, ingå i ICC Delivery och designa och utveckla integrationer i samarbete med ICC Governance. ICC står för Integration Communication Center. Du kommer att vara nyckelspelaren inom integrationssatsningen då flera spännande projekt är på gång, vilket ger utmaningar inom integration och nya integrationsmönster.

Den allt snabbare utvecklingen inom Retail ställer allt högre krav på verksamheten och det gör nu att KappAhl behöver förstärkning. Du kommer att ansvara för design och utveckling samt testa integrationer utifrån verksamhetens krav. Då KappAhl går mer emot Continuous Integration kommer du även att få chansen att påverka och utveckla testmetodik. Med din erfarenhet kommer du att vidareutveckla processer och rutiner för att bibehålla en hög standard och effektivitet samt stödja digitaliseringen.

Profil & Krav

  • Högskoleutbildning med minst 3 års arbetslivserfarenhet.
  • Du jobbar idag med objektorienterad programmering inom Java alternativt C#
  • God förståelse för Integration och integrationsmönster
  • IBM Integration Bus
  • XML
  • SQL
  • Meriterande är Oracle, REST/JSON; WS/SOAP

*Vem är du:*

Precis som KappAhls medarbetare är Du utåtriktad, kommunikativ, försäljningsinriktad och en ambitiös lagspelare med stark drivkraft och en positiv inställning. Du är noggrann och värdesätter kvalitet och har förmågan att planera din och andras arbete. Du stimuleras av ett högt tempo i en stor organisation och har ett genuint intresse och nyfikenhet för integration. Du anser dig själv vara en relationsskapande, kreativ och analytisk ledare. Du tar gärna kommandot och håller ihop samarbetet mellan alla parter. Att du är en god pedagog med förmåga att kommunicera gällande problem och möjliga lösningar på ett enkelt och förståeligt sätt samt är lyhörd för din omgivning är en förutsättning för att lyckas.