Network Services

Service Delivery Manager (SDM) till Network Services

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 september 2016
Stängs
den 8 oktober 2016
Kontakta
Elisabeth Ljungqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver nu utöka vår organisation med en Service Delivery Manager till Stockholm.

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Network Services ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Network Services som är lärande, professionella och samtidigt avslappnande i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

I rollen som Service Delivery Manager  ansvarar du för att förvalta och utveckla våra kundrelationer och långsiktigt säkra kundnöjdhet, leveransåtaganden, förväntningar och servicenivå enligt avtal. Vidare är du den sammanhållande länken för Network Services leverans. Du verkar i gränslandet mellan affär och leverans med målet att optimera kundupplevelsen. Du förstår kundens befintliga behov  och förutser de framtida och utifrån dessa driver du utveckling och anpassning av NS leverans. Du ansvarar för våra befintliga serviceavtal,  förhandlar om nya, och är med och utvecklar våra framtida servicetjänster. Du leder våra återkommande servicemöten med kunden och säkerställer att vi uppfyller våra åtaganden som ex SLA. Du har flera kontaktytor hos kunden och samarbetar internt med konsulter, konsultchefer, operations, projektkontor och säljare för att hålla ihop helheten och agera kundens kravställare internt.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Ansvara för uppföljning av leveranskvalitet och kundnöjdhet
 • Huvudkontakt och eskaleringspunkt för kunden i leveransfrågor
 • Planera, organisera, förvalta samt genomföra driftmöten med kund
 • Förstå kundens behov och proaktivt matcha och utveckla vår leverans för att möta kundens behov
 • Ansvara för att vi når förväntade lönsamhet i vår leverans
 • Ansvara för krav vid implementering av nya miljöer
 • Proaktivt arbete med förbättringar av tjänsteutveckling, processer, verktyg och rutiner samt underhåll av dokumentation.

Din profil

 • Minst 5 års erfarenhet av arbete som SDM eller liknande roller
 • Minst 10 års relevant branscherfarenhet
 • Erfarenhet av ett ITIL-baserat arbetssätt
 • God kommersiell förståelse
 • Erfarenhet av outsourcing och/eller längre projektåtaganden
 • Erfarenhet av att självständigt ta fram processer och rutiner
 • God teknisk förståelse och erfarenhet inom området
 • Vana av att leda utan att vara chef
 • Hög stresstålighet och van att agera som spindeln i nätet
 • Meriterande med högskoleexamen inom IT-området

Körkort och flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du positiv, social, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. Du är vidare bra på att kommunicera och hålla presentationer såväl internt som externt. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet.

Om oss

Network Services är ett specialistföretag inom data- och telekommunikation som grundades 2004. Sedan start har företaget haft en kraftig tillväxt med god lönsamhet, och har idag ca 120 anställda på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Våra kunder är företag och organisationer med höga krav på säker kommunikation, som t ex internationella företag, operatörer, stadsförvaltningar, kommuner och landsting. Vårt arbetssätt präglas av ledorden Engagemang, Erfarenhet och Enkelhet.

Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare.

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!