Wise IT

Vill du bli konsultbranschens bästa researcher?

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 8 augusti 2016
Stängs
den 7 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du hjälpa attraktiva företag att hitta de rätta IT-kandidaterna? Till våra kunder söker vi drivna researchers inom IT. Tjänsten innebär en anställning som konsult hos Wise IT.

Passar vi dig?

Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Hos oss har du en konsultchef som tillsammans med dig arbetar för att du ska trivas och bli framgångsrik på dina uppdrag Vi står vi bakom dig hela vägen - i ditt nästa steg.

Din vardag

Du kommer att ha en viktig roll i att attrahera och bearbeta, för våra kunder, intressanta kandidater. Du kommer att arbeta i uppdrag som rör profiler inom IT och kringliggande tjänster. Du håller i intervjuer och presenterar intressanta profiler vidare till konsultchefer, rekryterare eller HR. Vidare kan tjänsten innebära att du representerar vår kund på mässor, universitet, arbetsmarknadsdagar etc. i syfte att hitta rätt profiler.

Vem är du?

Du bör ha ca 1 års erfarenhet av en tjänst som researcher där du är van vid att bearbeta IT- profiler. Du är väl förtrogen med olika forum för att hitta kandidater (t.ex. LinkedIn) och har ett stort intresse i att ligga i framkant vad gäller nya kanaler för att attrahera och hitta profiler inom IT.