Wise IT

Helpdesktekniker till Södermalmskund

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 10 augusti 2016
Stängs
den 13 oktober 2016
Kategori
Support
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Wise IT söker just nu en Helpdesktekniker till vår kund med kontor på Södermalm. Företaget är ett teknikkonsultbolag inom bygg, energi, olja, miljö.

Som 1st line supporttekniker arbetar du självständigt med hjälp av 2nd line tekniker. På kontoret blir du en del av en liten och familjär IT avdelning.

Om företaget

Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Ett jobb där du kan byta uppdrag om och när du vill. Uppdrag som vi letar upp till dig och som kan leda till en anställning eller värdefull erfarenhet. Vi står vi bakom dig hela vägen - i ditt nästa steg.

Passar rollen dig?

I tjänsten kommer du att hantera och lösa ärenden främst via telefon/fjärrstyrning och vid tillfällen även på plats. Mycket av arbetat består av felsökning av HW/SW i Windowsmiljö. Du har hand om lättare användaradministration i Active Directory/Exchange, behörigheter till exempel ny- och ominstallation samt uppsättning av datorer hos användarna.

Passar du för rollen?

Du behöver inte ha arbetat flera år med IT innan, men du som söker bör ändå ha viss tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är bekväm med support i Windows 7/8 och har löst ärenden kring mejlproblem i Outlook och kontohantering i Active Directory.

I tjänsten kommer du att få använda din engelska, varför du bör kunna tala och skriva obehindrat.

I övrigt lägger vi stor vikt vid att du har god social kompetens och ditt intresse för IT.

Du kommer att vara anställd som konsult hos Wise IT men jobba ute hos vår kund. Uppdraget börjar omgående och för rätt person finns god möjlighet till anställning hos kunden. Tjänsten är på heltid.

Har du frågor angående tjänsten var god kontakta Malin Reisner, Kandidatansvarig på malin.reisner@wiseit.se.

Välkommen med din ansökan!