Sogeti Sverige AB

Testledare & testare med känsla för kvalitet

5 dagar kvar

Plats
Luleå
Annonserat
den 11 augusti 2016
Stängs
den 30 september 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi vill att Sogeti ska vara Luleås bästa leverantör & arbetsgivare inom IT. Därför söker vi dig som vill bli nästa stjärnkonsult i vårt team. Just nu behöver vi förstärka teamet med fler Testledare & Testare.

På ytan framstår Sogeti Luleås personal som ett lugnt och stillsamt gäng, men när du skrapar på ytan så ser du en rivande passion för tekniken och människan som nyttjar den. Hos oss är det fint att älska tekniken och beundransvärt att vilja vara bäst inom sitt område, våra största stjärnor är våra tekniska experter!

På Luleåkontoret har alla en viktig roll att spela oavsett om det är som systemutvecklare, testansvarig eller projektledare. Vi tror på teamwork som ett sätt att bygga arbetsglädje, men ger även varje individ rätt att staka ut sin egen väg framåt.

Söker du en ny karriär i Luleå finns det ingen anledning att välja någon annan arbetsgivare än Sogeti.

Sogeti leder utvecklingen inom test!

Sogeti är en ledande helhetsleverantör av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi har samlat erfarna testspecialister, Sogetis väldokumenterade testprocesser, samt en rad olika testverktyg i våra testteam. I Sverige är vi över 300 personer som arbetar med test/kvalitetssäkring och vi vill bli fler. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot att lära känna dig och få veta hur du kan utvecklas vidare hos oss.

Test är ett viktigt satsningsområde hos oss på Sogeti där vi har unik spetskompetens. Sogeti har utvecklat de världskända metoderna TMap (Test Management Approach) och TPI (Test Process Improveme nt). Vi är partners med marknadens ledande tillverkare av testverktyg.

Vår företagskultur genomsyras av eget ansvar och flexibilitet och med ett etablerat nätverk för stöd, uppföljning och coaching.

Läs mer om Sogeti och vår världsledande testverksamhet här:

http://www.sogeti.se/losningar/test/

Nu behöver vi förstärka vårt team med testledare & testare som har erfarenhet av att arbeta i komplexa sammanhang och vill vara med och driva vår testsatsning i Luleå. Test är ett hett satsningsområde inom Sogeti, både i Sverige och globalt, där vi har unik spetskompetens. Flera oberoende företag så som Gartner positionerar oss som världsledande inom test vilket vi givetvis är mycket stolta över.

Gillar du att vara spindeln i nätet och att interagera med nya människor? Brinner du dessutom för kvalitetssäkring är testrollen hos oss perfekt för dig. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett väletablerat och lönsamt företag som har genomarbetade, kvalitetsmässiga processer. Vi har en konsultkultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet.

 • Brinnande intresse av test och kvalitetssäkring inom IT
 • God kännedom om testmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden
 • Erfarenhet av att skriva teststrategier, göra reviewer/genomlysningar och komma med rekommendationer
 • Kunskaper i utvecklingsprocesser, testprocesser och närliggande områden såsom t.ex. krav- och felhanteringsprocesser
 • Intresse av att coacha våra kunder med framtagandet av kravbilden som bas för testarbete
 • Är flexibel och inte rädd för att ta dig an nya utmaningar
  • Har en ISTQB Certifiering eller liknande
  • Kunskaper inom ett specialiserat testområde som användbarhet, testautomatisering, prestandatestning eller digitala kanaler.

Det är meriterande om du:

 • Har en ISTQB Certifiering eller liknande
 • Kunskaper inom ett specialiserat testområde som användbarhet, testautomatisering, prestandatestning eller digitala kanaler.