Scania IT

Senior utvecklare/arkitekt inom CRM till Scania IT, Sales

Förfaller i dag

Rekryterare
Plats
Södertälje
Annonserat
den 15 augusti 2016
Stängs
den 1 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår just nu en omställning från tillverkare av tunga fordon till att bli en leverantör av transportlösningar där IT är en av de avgörande delarna i den här omställningen. Avdelningen Sales IT arbetar med att leverera IT till Scanias försäljningsprocess och Corporate Relations. Vi är idag ca 150 medarbetare (av ca 1400 inom Scania IT) som arbetar med arkitektur, utveckling, underhåll, support och planering. Våra system används över hela världen på över 70 marknader med väldigt olika förutsättningar. Vi skapar ett arbetsklimat som är kreativt och innovativt där vi är inne i en spännande förändringsresa med en ny organisation baserad på självorganiserande agila team, ständiga förbättringar och ansvarskänsla för det vi levererar vilket vi gör genom att arbeta nära den verksamhet vi stöttar.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att spela en central roll i vårt CRM team och har många kontakter runt Scanias organisation. Du deltar i hela utvecklingscykeln dvs. kravarbete, arkitektur, utveckling och testning. Framför allt är det du som leder och stöttar teamet i arkitekturfrågor. Vi förväntar oss att du har arbetat som senior systemutvecklare under några år och vill utvecklas vidare som mjukvaruarkitekt alternativt redan arbetar som mjukvaruarkitekt idag.

Din profil

Vi söker dig som gillar utmaningar och som drivs av att arbeta med allt från idé till färdig lösning. Du är en lagspelare, prestigelös och lösningsorienterad. Vidare tror vi att du som person är självständig, handlingskraftig och bekväm i en ledarroll när så krävs. Du är senior i din yrkesutövning och har flera års erfarenhet av kravinsamling och utveckling.

Vi har löpande samarbete med en globalt utspridd verksamhet vilket medför många kontaktytor och samarbetsformer. Du behöver därför vara en god kommunikatör som tycker om samarbeta med andra människor och har en stark social förmåga.

Du har god kunskap i det agila arbetssättet samt djupgående kunskaper inom .NET och tillhörande Microsoft teknologier inte minst inom Dynamics CRM. Entity framework, WCF och AngularJS som är några av teknikerna vi använder.

Du har sannolikt en akademisk examen och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi sitter i ljusa & fräscha lokaler i anslutning till blivande Science park i Södertälje med goda kommunikationer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Scania erbjuder även förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris, resultatbonus och arbetstidsförkortning bland annat. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information

Kontakta gärna Joel Rudh (Gruppchef), 08-553 710 73 eller Sandra Gustavsson (Recruitment Centre), 08-553 503 95.

Ansökan

Din ansökan innehåller CV och ett personligt brev där du berättar vad som är viktigt för dig och vad du brinner för. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.