Wise IT

Onsitetekniker till internsupport i Windows- & Macmiljö

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 19 augusti 2016
Stängs
den 11 oktober 2016
Kategori
Support
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om Wise IT Konsult

Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Uppdrag som vi letar upp till dig och som kan leda till en anställning eller värdefull erfarenhet. Vi står vi bakom dig hela vägen - i ditt nästa steg.

Om denna position

På IT avdelningen får du 6 nya kollegor och du sköter supporten mot de cirka 200 interna användarna. Detta innebär mycket högt och lågt. Felsökning i Windows- och Macmiljö. Ansvar för konferensutrustning, skrivare, Iphones, Ipads med mera. Du löser främst problemen på plats och tar även en del telefonsamtal, mejl.

Passar företaget dig?

Trevlig, öppet bolag med fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet. Modernt med framåtanda. Arbetar efter ett Agilt synsätt. Affärsnyttan står i centrum.

Företaget stödjer välgörenhetsendamål, skänker pengar till organisationer inom områdena hälsa, forskning, miljö med flera. Är med i debatten och håller föredrag kring IT.

Vad du erbjuds

Rollen innebär mycket frihet under ansvar. Du får jobba med affärskritiska system och delta i projektgrupper, här får du vara med, påverka och komma med din input.

På arbetsplatsen värdesätts att du är öppen och har en ödmjuk inställning. Vidare ser vi att du har ett par års tidigare erfarenhet av IT support och har koll på Active Directory, Exchange/Outlook och grundläggande nätverkskunskaper. Är du bekväm i Windows- såväl som Macmiljö är det en fördel.

Välkommen att ansöka genom att svara på 5 snabba frågor. Skicka även ditt cv till malin.reisner@wiseit.se.