Wise IT

Brinner du för Powershell och AD?

Rekryterare
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 22 augusti 2016
Stängs
den 13 oktober 2016
Kategori
Support
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du jobbat med Powershell, Dokumentering, AD & DNS? Då kanske vi har din nya tjänst här. Wise IT hjälper just nu en av våra kunder att hitta en resurs som på månadsbasis kan stötta vår kunds IT avdelning.

Om Wise IT

Som Wise IT-konsult har du en trygg anställning hos oss och jobbar på olika uppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen är oftast långa, upp emot ett halvår eller ett år och ibland ännu längre. Hos oss har du en konsultchef som tillsammans med dig arbetar för att du ska trivas och bli framgångsrik på dina uppdrag. Din konsultchef kommer exempelvis att hjälpa dig med din personliga och kunskapsmässiga utveckling, kanske vill du bli certifierad t ex inom något Microsoft eller Cisco område. Vi är måna om att all vår personal mår bra på alla plan och erbjuder därför även ett generöst friskvårdsbidrag. Bland annat har vi avtal med Fitness24seven för gymkort men givetvis kan du välja den träningsform som passar dig bäst. Självklart har vi kollektivavtal också. Så vad säger du? Är det dig vi väntar på?

Om denna position

För att du ska trivas i rollen som konsult på Wise IT, bör du vara social, öppen, trevlig och serviceminded. Kunna vara flexibel och snabbt kunna sätta dig in i problemen som kan uppstå. Tidigare erfarenhet som IT tekniker/supporttekniker är ett måste i denna tjänst.

Vad söker vi?

För tjänsten som konsult på månadsbasis ställer kunden följande krav:

* Mycket goda kunskaper av Powershell

* Mycket goda kunskaper av Dokumentering

* Mycket goda kunskaper av AD

* Mycket goda kunskaper av DNS

* Goda kunskaper i generell pc hårdvara

* Stort intresse för teknik

* Körkort

* Flytande Svenska & Engelska i tal och skrift

Meriterande är ifall du redan jobbat som konsult i större organisationer.

Under uppdragets längd kommer du vara anställd som konsult på Wise IT. Uppdraget går på månadsbasis och du kommer under tiden få en visstidsanställning hos oss. (Goda möjligheter till ett långt uppdrag)

Låter rollen intressant? Välkommen med din ansökan, urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt med väldigt kort varsel.

För mer information kring tjänsten kontakta

Emil Rafstedt

emil.rafstedt@wiseit.se

0735-21 65 91.