Wise IT

Huvudprojektledare som brinner för Digitala Tjänster till Eniro!

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 22 augusti 2016
Stängs
den 14 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av att leda verksamhetsnära projekt? Beskriver du dig själv som en kommunikativ och strukturerad person med positiv inställning? Eniro söker nu en projektledare med fokus på digitala tjänster!

PASSAR VI DIG?

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Företaget är specialiserat inom lokalt sök och informationen i Eniros databaser är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och SMS-tjänster. Med kvalitetssäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Varje månad har Enirokoncernens digitala tjänster i genomsnitt 23,2 miljoner unika besökare.

Du kommer arbeta med seniora och kompetenta kollegor på Eniros kontor i Kista.

DIN VARDAG

I din roll som huvudprojektledare kommer du ha det yttersta ansvaret för planering och leverans gällande större projekt, med fokus på Eniros digitala tjänster som har över 8 miljoner unika besökare varje vecka. Då detta är en ny och central tjänst får du möjligheten att forma rollen men även sättet Eniro driver projekt internt.

Vidare bjuder rollen på stor variation och stimulans -- Eniro har nämligen koncerngemensamma IT-lösningar vilket innebär arbete gentemot hela Norden och kontakt med ett flertal intressenter, alltifrån leverantörer, produktchefer, analytiker, utvecklare till koncernledning.

Då du kommer vara en del av ett bolag med högt tempo som ständigt strävar framåt ser vi att du trivs med förändring framför förvaltning. Vid din start kommer du t e x främst att vara delaktig i ett stort implementationsprojekt avseende CRM - en resa som innebär en av de största förändringarna inom bolaget!

VEM ÄR DU?

Du har minst 5 års erfarenhet av projektledning, därmed är du van att driva stora och verksamhetsnära IT-projekt gentemot större bolag. Detta kompletterar du med en akademisk utbildning inom systemvetenskap, IT-management eller dylikt. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Vi ser även att du är van att arbeta agilt och gärna har erfarenhet av arbete med digitala produkter och tjänster.

Som person är du strukturerad och kommunikativ med god prioriteringsförmåga, detta då du kommer ha många kontaktytor och parallella uppgifter. Vidare är du orädd inför utmaningar och har pondus -- du vågar ta diskussioner på ett konstruktivt sätt. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv inställning för att trivas och kunna hantera en föränderlig miljö på ett framgångsrikt sätt.

I den här rekryteringen samarbetar Eniro med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Eleonor Anderson, på 073- 521 65 72.

Välkommen med din ansökan!