Wise IT

Teknisk kursledare till EPiServer i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 22 augusti 2016
Stängs
den 14 oktober 2016
Kategori
Analys
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med om en resa där du har möjligheten att hjälpa andra att uppfylla sina karriärdrömmar? Nu har du chansen! Förra året utbildade vi över 3500 personer och i år fortsätter efterfrågan på utbildning att växa. Därför är vi på jakt efter en teknisk kursledare -- en driven organisatör med en pedagogisk förmåga och en vilja att lära andra.

På vårt kontor på Regeringsgatan kommer vi tillsammans att utbilda webbutvecklare, webbredaktörer och administratörer i våra produkter. Vårt globala nätverk ger dig möjlighet att samarbeta med kollegor över hela världen samt hålla dig uppdaterad om den absolut senaste tekniken.

Om företaget

Episerver grundades 1994 och har kontor i USA, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Nederländerna, Sydafrika, Australien, Singapore, Spanien, Förenade Arabemiraten och Storbritannien.

Vi tror att hårt arbete skapar ömsesidig och varaktig framgång, och att varje person på Episerver tillför något unikt för vår förmåga att leverera enastående upplevelser. Vi kallar det Digital Experience Delivered (tm) och det är i vårt DNA.

http://www.episerver.se/

Om denna position

Din huvuduppgift kommer vara att leda tekniska kurser på kontoret samt företagsanpassade utbildningar på plats hos kunder, primärt i Stockholm men även utomlands. Det blir ditt ansvar att producera, utveckla och förvalta kurser och kursmaterial. Utöver detta, förväntas du hålla dig uppdaterad inom ditt expertområde samt aktivt följa och vara delaktig i forum där utvecklingsfrågor diskuteras. Du kommer även att vara med och utveckla våra e-learningstrategier.

Vem är du?

Förutom erfarenhet av att utveckla i ASP.NET och C#, har du erfarenhet av MVC. Har du kunskaper inom EPiServers produkter, är det mycket meriterande. Har du dessotum erfarenhet av att utveckla eLearning är det mycket meriterande. Du är en driven och strukturerad organisatör med god kommunikativ förmåga samt talar och skriver svenska och engelska flytande.