Drifttekniker med inriktning mot molntjänster

Rekryterare
Plats
Örebro
Annonserat
den 22 september 2016
Stängs
den 24 september 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Proact är Europas ledande fristående integratör inom integrerade system (datalagring, servrar och nätverk) och hybrida molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Proacts lösningar täcker alla delar av ett datacenter såsom lagring, servrar, säkerhet och nätverksfunktioner. Proacts driftverksamhet hanterar idag över 70 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikation med det data de behöver.

Proact-koncernen är ca 750 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Om tjänsten

Som Drifttekniker med inriktning mot molntjänster arbetar du med att införa och underhålla IT-miljöer i såväl publika som privata molntjänster. Stor tyngdpunkt ligger idag på Microsoft Azure men du kommer även arbeta med AWS och privata molntjänster baserade på VMware-teknologi och OnApp.

Om dig

Du har erfarenhet av att implementera och underhålla IT-miljöer i Azure och andra molnplattformar bestående av både IaaS-tjänster och PaaS-tjänster. Meriterande är om du också har erfarenhet av automatisering, JSON och Infrastructure as a Code som koncept.

PowerShell och skriptning är naturliga verktyg för dig och du är van att arbeta i olika Self service-portaler och att använda APM-verktyg för övervakning och prestandamätning.

Du är van att uttrycka dig både i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem och hur processen fortlöper.

Kontaktpersoner

Anders Öholm
Drift- och konsultchef
070-623 23 55
anders.oholm@proact.eu