Serviceledare IT Infrastruktur till Swedavia

Rekryterare
Plats
Stockholm, Arlanda
Annonserat
den 24 augusti 2016
Stängs
den 26 september 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Swedavia IT består av ca 70 medarbetare, med huvudansvar för alla IT-leveranser, där en mycket stor del av den tekniska miljön är outsourcad. IT Leverans håller samman alla IT-leveranser och ansvarar för en stabil IT-drift, de externa leverantörsavtalen, IT-utvecklingsresurser samt verkar för en ökad användning av IT.

Leveransområde IT Infrastruktur ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av bland annat tjänsterna inom Swedavias IT Arbetsplats, IT Serverdrift samt IT Service Desk. Teamet ansvarar för att tjänster levereras med hög kvalitet och efter Swedavias policy. Leveransområde Infrastruktur ingår i organisationen IT Leverans.  

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en person med praktisk kunskap inom IT infrastrukturs tjänster som ska arbeta operativt inom området vad gäller beställningar, mindre uppdrag och utredningar, uppföljning av leveranser samt delta i viss incident- och problemhantering.

Som serviceledare kommer du även arbete nära våra leveransledare och på deras uppdrag bevaka och följa upp leveranser av etablerade tjänster.

Vi har idag en outsourcad drift hos flera externa leverantörer så samordning, uppföljning och styrning är viktiga delar i arbetet. Du kommer även ha ett ansvar för att följa upp att våra avtalade leveranser uppnår tecknade servicenivåer och driva mindre uppdrag för att förbättra dessa.

Du kommer att vara en del av ett team med ett tilldelat ansvarsområde för att vara med och bidra till att vi utvecklar och förvalta IT-leveranser/tjänster på ett sätt som stödjer verksamhetens långsiktiga mål.

Inom avdelningen drivs flera förändringsprogram med målsättningen att ge verksamheten det stöd de behöver ur ett IT-perspektiv. Programmen består av flertalet delprojekt som alla inom olika områden leder till effektiviseringar och förbättringar i interna processer och ökar möjligheterna att skapa verksamhetsnytta.

Din profil

Eftersom du kommer vara en viktig del i vårt arbete med att genomföra de större förändringar som pågår inom Swedavia IT är det av stor betydelse att du är en person som brinner för förändringsarbete och har ett genuint intresse för att skapa kundnöjdhet.

Som person är du utåtriktad och driven och vågar ta initiativ i ditt arbete. Du är noggrann och lämnar inte något åt slumpen. Vidare har du ett flexibelt förhållningssätt och kan snabbt sätta dig in i olika typer av processer.

Vi ser gärna att du har en erfarenhet av liknande arbete från samma område och snabbt kan sätta dig in i användarnas förväntningar. Du behöver ha en god förståelse för verksamheten och att du trivs i en roll med många kontaktytor.

Goda kunskaper och förståelse för IT-tjänster som levereras av extern part är ett krav, extra meriterande är om du har erfarenhet från uppföljning.

Du som söker har eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande, samt ett antal års bred erfarenhet av IT-branschen inom de tjänster som finns hos IT Infrastruktur.   

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.

På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Henning Nordenquist, Rekryteringskonsult Koncern IT, telefon 010-109 06 78,
e-post henning.nordenquist@swedavia.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 26 september 2016