Frontend utvecklare inom .Net till Riksgälden

1 dag kvar

Rekryterare
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 25 augusti 2016
Stängs
den 26 september 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba på en arbetsplats som spelar en viktig roll i den svenska samhällsekonomin? På Riksgälden bidrar vi till att statens pengar och finansiering hanteras effektivt och att det finansiella systemet förblir stabilt. I uppdraget ingår att vara statens internbank, förvalta statsskulden och ge statliga garantier och lån. Vi ansvarar också för statens bankkrishantering och insättningsgarantin. Vår vision är att tillsammans göra Riksgälden till en förebild inom alla våra ansvarsområden, både i Sverige och internationellt.

Vi söker nu dig som kommer att förstärka .Net teamet inom IT, som har känsla för webb och som vill arbeta som frontend-utvecklare i en modern Microsoftmiljö med agil arbetsmetodik. Verktyg vi arbetar med är bl.a. SQL Server 2014/2016, Visual Studio 2015 och TFS 2015. Hos oss får du arbeta med frågor som spelar en viktig roll i samhällsekonomin och på finansmarknaden.

Det agila arbetet som frontend-utvecklare inom .Net innebär nyutveckling, förvaltning och support av befintliga system. Uppdragen utförs i nära samarbete med verksamhet, arkitekter och övriga leveransteam. Tillsammans med teamet får du möjlighet att påverka både strategier och riktlinjer.

Erfarenhet, utbildning och person
För att lyckas i rollen krävs att du har några års erfarenhet av systemutveckling inom teknologierna C#, ASP.Net, MVC, Javascript/JSON samt behärskar .NET-miljön väl.

Meriterande är även erfarenhet av AngularJS och agil systemutveckling. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska.
Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med inriktning systemvetenskap eller motsvarande utbildning.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är konsultativ i ditt arbetssätt, har lätt för att samarbeta, är kommunikativ samtidigt som du är driven i ditt arbete. Vidare är du nyfiken och strävar efter att utveckla användarvänliga produkter med hög kvalitet.

Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete och ser kompetensutveckling som en naturlig del i företagets och medarbetarens vardag. Riksgälden sitter i fina lokaler mitt i Stockholms city och kan bl.a. erbjuda goda friskvårdsmöjligheter.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Riksgälden med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Pia Holmberg, rekryteringskonsult på Experis, 08-508 954 04, pia.holmberg@se.experis.com eller Anki Snis, rekryteringskonsult på Experis, 08-508 954 53, anki.snis@se.experis.com.
Du söker tjänsten genom att klicka på denna länk (inte via knappen till höger) .

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.