Sogeti Sverige AB

BI-projektledare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 augusti 2016
Stängs
den 26 september 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara del i att driva de största BI-projekten hos de största kunderna inom Bank, Finans och Försäkring? Har du erfarenhet av att driva agila BI- projekt? Drivs du av att hjälpa kunder få ordning på sina informationsflöden? Då är det dig vi på Sogeti söker, för att jobba som en nyckelperson inom vår Business Intelligence-satsning!

Vi har cirka 150 BI-experter nationellt men ett skriande behov av erfarna BI- projektledare. Vi söker dig som är en naturlig ledare, van att arbeta och verka i en internationell miljö, har teknisk förståelse för datavaruhus- och BI-lösningar, och har erfarenhet från att rapportera till högsta ledningsgrupper hos företag.

Du drivs av att arbeta med människor, men har även ett stort teknikintresse. Dina uppdrag kommer med största sannolikhet vara inom stora organisationer inom främst bank, försäkring, detaljhandel eller offentlig verksamhet. Du behöver ha ett starkt driv och engagemang samtidigt som du ibland kan behöva förhålla dig till komplexa interna politiska strukturer och hantera dessa med fingertoppskänsla.

  • Minst 3 års erfarenhet av projektledning inom BI.
  • Erfarenhet av agila BI-projekt
  • Universitets-, eller högskoleexamen
    • Certifierad projektledare inom någon metodik.
    • Erfarenhet som Scrummaster.

Meriterande:

Vid ansökan beskriv gärna de uppdrag/projekt, som du har varit involverad i, samt för vart och ett, vilken roll du har haft och vilka tekniker/miljöer som har varit aktuella.