Teknisk kundsupport med fokus på IT-support

4 dagar kvar

Rekryterare
Plats
Löddeköpinge, Kävlinge
Annonserat
den 26 september 2016
Stängs
den 30 september 2016
Ref:
SE-10819
Kategori
Databas, Nätverk, Support
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

NEAT Electronics AB är en av Europas ledande tillverkare av system och produkter för vård och omsorg. Företagets system och produkter, som till stor del består av trygghetslarm och larmsystem, säljs genom lokala återförsäljare eller dotterbolag över hela världen. De största marknaderna är Sverige, Tyskland, Spanien och Storbritannien. NEAT Electronics AB har ett 25-tal medarbetare, en omsättning på cirka 80 miljoner kronor och ingår i Spanska NEAT-Group. Företaget växer stadigt med god lönsamhet och man har mycket starka ägare bakom sig i form av Legrand, ett av världens största teknikbolag. Besök gärna www.neat-group.com/se              
 

Som teknisk kundsupport kommer du att via telefon och mail ge support till våra kunder genom att vägleda dem och ge svar på tekniska frågor kring våra produkter och de system som omgärdar dem. Arbetet innefattar t.ex. felsökning/felavhjälpning, nyinstallation och uppdatering av programvara eller rena produktfrågor. Du kommer också att stötta internt i olika IT-relaterade frågor samt att hjälpa till vid t.ex. systemtest och verifikation inför releaser.

Vi söker dig med goda kunskaper inom nätverks- och databashantering och som kanske har något eller några års erfarenhet inom servicedesk/helpdesk/1st-line support. Du måste dessutom ha en god förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift. Kunskaper inom Cisco CCNA, VMware och Linux är meriterande.

Som person måste du vara serviceminded, driftig, klipsk och ha en god problemlösningsförmåga. För att vara framgångsrik i rollen ser vi vidare att du tycker om att arbeta i ett bitvis högt tempo samt att du är social och har en positiv inställning rent generellt.

Professionalism, respekt och öppenhet är de värden som är basen för vårt arbete. Dessa värden ger avtryck i vårt dagliga arbete, i vårt samarbete med människor och när vi gör affärer. NEAT:s medarbetare brinner för innovationer, teknik och utveckling. Som anställd kommer du att se tecken på detta genom engagerade och nyfikna kollegor och en aldrig avtagande vilja att hitta förbättringar och nya lösningar. 

Är det här jobbet för dig? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 30 september 2016 via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-10819). Frågor besvaras av vår konsult Per Anders Nilsson, Mercuri Urval, tel. 070-312 44 48.