Support-konsult inom HRM till Visma Enterprise i Ängelholm

Rekryterare
Plats
Skåne län, Ängelholm
Annonserat
den 2 september 2016
Stängs
den 14 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Visma Enterprise är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 215 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 100 000 lönespecifikationer varje månad.

Dina arbetsuppgifter

Som Support-konsult ingår du i ett team med 8 medarbetare och du rapporterar till Service Center Manager. Vi arbetar i en 2nd line support med att hjälpa våra publika kunder inom kategorin löne-/personalsystem. Förutom rådgivning och problemlösning så kommer du att medverka i testning av nya versioner och ny funktionalitet. Du kommer även, beroende på din erfarenhet och vilja, att utbilda våra kunder och utföra kortare konsultuppdrag.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Hjälpa våra kunder inom offentlig sektor med applikationsfrågor
  • Skapa lättförståelig information till såväl kollegor internt inom organisationen, som externt till våra kunder
  • Utföra system tester

Vem är du?

Vi tror att du har relevant utbildning inom lön, ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. För att lyckas i rollen bör Du vara;

Serviceinriktad, brinna för att ge utomordentlig service. Kommunikativ, goda kunskaper i kommunikation eftersom vi samarbetar brett med andra enheter inom Visma samt har direktkontakt med våra kunder. Analytisk, samt ha en stor vilja att lösa de frågor och problem som dyker upp. Vara lite av en detektiv helt enkelt. Teknik intresserad, är en fördelaktig egenskap i denna roll. För att trivas inom Visma är det viktigt att gilla förändring eftersom vi - och även våra kunder - förändras hela tiden.

Vad kan Visma erbjuda dig?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Visma arbetar efter målsättningen att utforma arbetsuppgifterna så att de ger dig möjlighet till variation, omväxling, sociala kontakter och yrkesmässig utveckling.

På Visma är vi stolta över våra medarbetare, som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hur söker jag tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Johansson på 031- 61 72 68 alternativt sofie.johansson@se.experis.com

Välkommen med din ansökan!