SAP konsulter till Västerås

5 dagar kvar

Rekryterare
Plats
Västerås, Västmanland
Annonserat
den 5 september 2016
Stängs
den 5 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Acando Enterprise Consulting and Solutions hjälper företag och organisationer att möjliggöra tillväxt och reducera kostnader genom att fokusera på att alla nya processer och lösningar skall generera affärsvärde. Hos oss arbetar många konsulter som är erkända experter inom sina kompetensområden men vi erbjuder också spännande möjligheter för personer med några års relevant erfarenhet som vill utvecklas vidare i rollen som konsult.


MODERN PIONEERS . GROUNDED ACHIEVERS . PASSIONATE TRANSFORMERS

Är du en erfaren konsult som brinner för att hjälpa kunderna med att få ut maximal verksamhetsnytta av SAP? Har du arbetat något eller några år med implementation och utveckling av SAP och vill arbeta med några av marknadens mest erfarna SAP konsulter i omväxlande och utvecklande uppdrag? Då kan du vara den medarbetare vi söker till Acando!

Tjänsten

SAP har nu lanserat sin nästa generation av affärssystemet, SAP S/4HANA, och Acando ser stora möjligheter till nya affärer/projekt. Det innebär att vi behöver växa med fler duktiga konsulter. Som SAP konsult på Acando kommer du att arbeta med utveckling, implementation och support av SAPs lösningar. Du kommer att arbeta aktivt och drivande inom ditt kompetensområde. Du håller dig underrättad om kundernas verksamhet och arbetar aktivt med att identifiera nya områden för samarbete. Du arbetar både i kunduppdrag och är aktiv i kompetensnätverk både i och utanför Acando. Du arbetar aktivt med att skapa nya möjligheter för dig själv och dina kollegor.

På Acando får du stora möjligheter att utvecklas, vare sig du vill fördjupa dig inom SAP-området eller vill mixa ditt SAP konsultande med andra intressanta delar, som tex management consulting, projektledning, IT- och verksamhetsarkitektur eller något annat som lockar dig.

Vi På Acando har under många år arbetat med att hjälpa allt från små bolag till globala koncerner i deras implementationer, vidareutveckling och förvaltning av SAP. Vi har kompetens inom alla delar av SAP och de flesta av våra konsulter har även verksamhetserfarenhet inom de processer de arbetar med.

Din Profil

Vi söker dig som är har kompetens inom framförallt finance och controlling alternativt som lösningsarkitekt med utvecklarbakgrund. Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer, är skicklig på att både se helhet samt förstå sammanhang. Som person är det därför viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra; är lyhörd och hjälpsam; gillar att utmana dig själv. När du arbetar är du analytisk och kreativ problemlösare, noggrann och kan hantera komplexitet och data. Du är kapabel att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund. Det viktiga är att du utför ditt arbete med stort engagemang och med fokus på resultat och teamkänsla. Är du som person resultatfokuserad, strukturerad och en god lagspelare så passar du bra in hos oss. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Professionell utveckling, ett unikt nätverk av erfarna kollegor och samt intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka din egen roll och situation. Du får utbildning och stöd för att bygga vidare på dina kunskaper vilket skapar lysande framtidsutsikter hos oss på Acando. Vår företagskultur präglas av våra gemensamma värderingar; Modern Pioneers, Grounded Achievers, Passionate Transformers. Vi arbetar aktivt med mångfald och jämställdhet. Våra kunder finns inom alla branscher, där vårt fokus ligger hos de lokala kunderna samtidigt som vi samarbetar på nationell nivå.

Intressant?

För mer information kontakta regionschef Johan Berg + 46 21 81 48 01 johan.berg@acando.com eller vår HR avdelning Angelica Strand, + 46 72 567 14 64 angelica.strand@acando.com.

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen att ansöka!