Systemutvecklare med teamledaransvar till Nemo-Q International

Rekryterare
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 5 september 2016
Stängs
den 17 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

En kul möjlighet som för dig som vill ta ett nästa steg i karriären!

Vi söker dig med några års erfarenhet i närtid av systemutveckling som även kan ta ett ansvar som teamledare. Vi uppskattar om du trivs med att tänka framåt och har en vilja att förbättra, utveckla och optimera både den tekniska miljön och teamets arbetssätt. Vi ser att du har kompetens främst inom C#,.NET 4.5 och MS SQL server 2012+. Meriterande är om du har färdigheter inom Microsofts senaste webteknologier. Det väger extra tungt om du har kompetens inom JavaScript. Erfarenhet av att arbeta med versionshantering är ett krav. 

Du är organiserad, lösningsorienterad och analytisk som gillar att ta eget ansvar. Samtidigt är du en lagspelare som vet vad det innebär att arbeta i ett mindre driftteam där vi delar ansvar för både stort och smått. Gillar att ha kontakt med både medarbetare och kunder. Delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Som person är du serviceinriktad och har hög social kompetens. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som kan komma att spela en avgörande roll vid tillsättningen.

Nemo-Qs företagskultur erbjuder omväxling och högt tempo, samt stora möjligheter att påverka arbetets utformning och innehåll. På Nemo-Q arbetar ett trevligt gäng på ca 35 personer. Placering i lokaler nära Sollentuna Centrum, med goda kommunikationer.

Kontaktperson:
Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lena Wassén på Experis AB, E-post lena.wassen@se.experis.com

Då vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV samt ett ansökningsbrev där du förklarar hur du matchar dig mot utannonserad tjänst.

Välkommen med din ansökan!