Scania IT

Teknisk utvecklare till Scania IT

4 dagar kvar

Rekryterare
Plats
Södertälje
Annonserat
den 7 september 2016
Stängs
den 30 september 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar - att vara en tjänsteleverantör. IT och samverkan med omvärlden är en avgörande del i denna transformation och Scania IT har påbörjat en stimulerande och utmanande förändringsresa mot ett allt mer verksamhets och flödesorienterat arbetssätt för att bidra till utvecklingen av Scanias affär. Sektionen Finans & HR inom Scania IT Shared services ansvarar för leverans av applikationer till finans och HR avdelningarna på Scania. Gruppen Corporate control II arbetar bland annat med MIC tullsystem.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en teknisk utvecklingsresurs med erfarenhet av komplexa flöden. Du blir en del av vårt agila team som förvaltar och supporterar vårt tullhanteringssystem, MIC.

Din profil

Vi söker Dig som har utbildning eller god erfarenhet inom följande områden:

  • Linux
  • Shell
  • script
  • XML
  • Excel

Erfarenhet av tullsystem och arbete med tullfrågor är meriterande.

Som person är du analytisk, strukturerad och initiativtagande. Du har en stark servicekänsla och tycker om att arbeta nära verksamheten.

En förutsättning för rollen är att du behärskar engelska väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Södertälje och Stockholm med Scania Jobexpress.

Ytterligare information

Kontakta Mats Andersson (Scania Rekryteringscenter), 08-553 821 47 eller Jessica Filipsson (Gruppchef Corporate Control II), 08-553 822 22.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV.