Wise IT

Print Specialist med intresse för PIM

Rekryterare
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 7 september 2016
Stängs
den 13 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi fortsätter att växa och vill nu rekrytera nya talanger till vårt team i Göteborg med specialister inom automatiserad Desktop Publishing (DTP) från våra kunders PIM-system (Product Information Management) och/eller e-handel.

Om företaget

IFiwe Systems & Consulting är ett av Nordens ledande konsultbolag inom tjänster och lösningar för digital handel och marknadsföring. Vi brinner för att leverera framtidens lösningar inom e-handel, PIM och digital marknadsföring till våra kunder. Vi arbetar med marknadsledande standardprodukter och bland våra kunder finns flera ledande stora varumärken i Norden. Det går bra för oss och vi fortsätter att växa. Vi hoppas att du vill hänga med på en mycket spännande resa!

Om denna position

Som print specialist hos Fiwe kommer du att få utveckla och stötta kunder vid utformningen av deras printlösningar baserat på den ledande mjukvaran Priint Comet från Werk II. Lösningen baseras bla på Adobe InDesign Server samt moduler som integration, planering och leverans av tryckorginal. Publikationerna kan variera från mindre utskick, annonser och stora katalogproduktioner på flera språk.

Som print specialist kommer du framförallt att att jobba med nyutveckling hos våra kunder. Förvaltning och support av våra lösningar sker inom vår AMS. Du kommer att jobba i team tillsammans med de andra inom konsultavdelningen och vår utveckling sker i projektform. Våra projekt genomförs i våra lokaler och löper vanligtvis över 3-6 månader.

Hos oss får du utmanande och varierande arbetsuppgifter hos stora nordiska industri-, distributions- och detaljhandelsföretag som ställer höga krav på sina digitala system och affärer. I vårt totala erbjudande utgör ofta en effektiv hantering av print en naturlig del av leveransen.

Vi vidareutbildar fortlöpande våra medarbetare och följer de certifieringskrav som ställs på oss av våra partners. Vi har roligt på jobbet och satsar mycket på sociala aktiviteter inom företaget. Dessutom erbjuder vi förmånliga anställningsvillkor.

Annan information

Vi söker dig som är erfaren inom området DTP. Du ska vara ansvarstagande och noggrann med en god känsla för struktur och logik. Vi fäster också stor vikt vid att du kan driva dina uppgifter framåt på egen hand så väl som i team. Du är engagerad, gillar problemlösning och strävar hela tiden efter att leverera de bästa lösningarna för kunden.

För att lyckas i din roll behöver du ha erfarenhet inom följande områden:

* Java programmering

* Erfarenhet av att arbeta med DTP

* Erfarenhet av Microsoft SQL Server

Som person är du en prestigelös teamplayer som gillar att verka i ett kompetent team som delar med sig av sin kunskap. Du kommer att ges stor frihet i att få lösa problem på egen hand där dina lösningar har en direkt påverkan på kundnyttan. Vår plattform är modern, stor och verkamhetsunik.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placeringsort i Göteborg. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och förmåner.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Mathias Gyllander eller Martin Jensäter. Vi behandlar löpande ansökningar så skicka in den direkt!