Experis IT söker IT-tekniker till Tieto i Sundsvall

3 dagar kvar

Rekryterare
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 8 september 2016
Stängs
den 29 september 2016
Kategori
Drift, Support, System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

 

Arbetsbeskrivning

Som IT-tekniker på Tieto kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att arbeta med It-drift där du tillsammans med ditt team kommer sköta infrastrukturen mot Tietos olika kunders applikationer och system. Teamet du kommer tillhöra består av tio personer och du arbetar huvudsakligen i ITIL-processer. Du kommer sitta mitt i Sundsvalls city i mycket fina lokaler.

Vem är du?

För att passa för denna tjänst ser vi att du är en social och lagspelande problemlösare med ett genuint intresse för IT-frågor. Du bör drivas av nyfikenhet och kreativitet och värdesätta samarbete och kvalité. Då alla projekt utförs i team så är det av yttersta vikt att du är lätt att samarbeta. Team player är ett värdeord. I rollen kommer du också hantera många bollar i luften samtidigt vilket gör att det är extremt viktigt att du är stresstålig.

Kompetenskrav:

  • Teknisk utbildning eller erfarenhet inom relevant område
  • Kompetens inom Windows serveroperativ
  • Erfarenhet av felsökning
  • Erfarenhet av större servermiljöer
  • Goda kunskaper i det engelska samt det svenska språket, såväl som i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du arbetat inom eller mot offentlig sektor tidigare.

Vad kan Experis IT erbjuda dig?

Låt Experis IT öppna dörrar i din karriär! Kanske är du i tankarna på att vända hemåt? Låt Experis hjälpa dig att hitta vägarna hem. Som konsult hos Experis IT får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är ett annat exempel som vi erbjuder våra anställda. Experis IT eftersträvar mångfald och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Som uthyrd konsult hos Tieto kan de erbjuda dig en professionell miljö och plattform där du har goda möjligheter att utvecklas i din karriär. Uppdraget är i första hand på 6 månader men skulle du och Tieto trivas med varandra så är möjligheterna för en tillsvidareanställning hos Tieto mycket goda.

Är du den vi söker?

Tveka inte utan sök tjänsten idag via ansökningslänken. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstid har gått ut. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Oscarson via e-post: Anna.Oscarson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att läsa den!