Sogeti Sverige AB

Är du nyfiken och kan Epi utveckling

Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 september 2016
Stängs
den 16 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti har en bakgrund i att leverera digitala plattformar i världsklass. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant och hjälpa våra kunder att göra detsamma. Vi letar nu efter utvecklare och lösningsarkitekter. Att du som söker har goda grundkunskaper inom området är självklart. Vi vill att du som konsult på Sogeti, ska trivas i en kreativ & innovativ miljö där alla syns och har ett värde.

Vad förväntar du dig av din arbetsgivare?

Sogeti levererar en innovativ miljö där vi och våra kunder ställer höga krav på teknik och innovation. Till våra anställda levererar vi en internationell miljö med möjlighet till kontakter som spänner över länder och kontinenter. Vi lever i en digital innovationsmiljö där kundens digitala framgång är vår framgång. Vi strävar att leverera en teamleverans och att ta ansvar för hela projekten. Vi fokuserar på digital marknadsföring & kundupplevelse (webb, e-handel, intranät, etc.), där vi ser vår leverans som en tjänsteleverans. Vi har varit med om ett stort antal intressanta projekt med olika typer av utmaningar. Sogeti är global partner med Episerver och Microsoft.

Här finns en länk till en del av vad vi gjort och gör.

http://www.sogeti.se/varfor-sogeti/bevisad-kompetens/

Vi arbetar i en miljö byggd på mångfald, där vi kontinuerligt följer upp effekten av de olika insatser vi gör. Bland annat har vi ett kvinnligt nätverk som sträcker sig över hela branschen, #addher, med mål att kvinnor skall ha möjlighet att ta plats i alla roller och funktioner.

Stämmer det någorlunda in på vad du önskar av din arbetsgivare? Hör av dig till mig så kan vi prata mer om våra gemensamma möjligheter.

C#

.Net

EpiServer

 

Välkommen med din ansökan!