Bodens kommun rekryterar Mark- och exploateringsingenjör/markutvecklare

2 dagar kvar

Rekryterare
Plats
Boden
Annonserat
den 6 september 2016
Stängs
den 3 oktober 2016
Ref:
1071045
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bodens kommun står inför nya spännande utmaningar, med bland annat nya bostadsområden och verksamhetsområden som ska planläggas och exploateras. Vi på Samhällsbyggnadskontoret har en viktig roll för att uppnå kommunens vision om 30 000 invånare och vi arbetar aktivt med att öka vår kommuns attraktivitet. Samhällsbyggnadskontoret har cirka 30 medarbetare och är uppdelat i tre sektioner, där en processledare leder arbetet i respektive sektion. Samhällsbyggnadskontorets sektion mark och plan behöver förstärkas med ytterligare en mark- och exploateringsingenjör/markutvecklare. Inom sektionen jobbar i dagsläget 7 medarbetare. www.boden.se

Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister - via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver förstärkning på sektionen mark- och plan där ansvaret för att utveckla och genomföra visioner, detaljplaner och utbyggnadsprojekt.

Som MEXare/markutvecklare kommer du att arbeta med många spännande arbetsuppgifter. Arbetet innebär att samordna och i vissa fall leda/ vara ansvarig för projekt med koppling till kommunens markinnehav och samhällsprocessen. Du kommer jobba med alla sorters mark- och exploateringsfrågor av juridisk, teknisk och ekonomisk slag.

I arbetet ingår köp och försäljning av fast egendom för kommunens eget markbehov. Stötta upp arbetet med detaljplaner, genomförandefrågor i planprocessen.

Därutöver kommer du bl a att upprätta markanvisningsavtal, genomförandeavtal, samt utreda mark- och rättighetsåtkomst för kommunala anordningar.

Vem är du?

Vi söker dig med bred kompetens och intresse för samhällsplanering samt mark- och genomförandefrågor. Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning inom t ex samhällsbyggnad, lantmätare, väg- och vatten, juridik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet.

Du är flexibel, utåtriktad, kreativ och har lätt för att skapa nätverk och knyta kontakter. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska vara en i laget, men även ha förmåga att driva arbetet självständigt och vara resultatinriktad.

Som medarbetare på sektionen mark och plan bör du ha hög stresströskel samt klara av att ha många bollar i luften. Vi är ett mycket positivt och kreativt arbetslag med fokus på samarbete och där din erfarenhet är ett viktigt komplement.

Förutom utbildning och arbetslivserfarenhet kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B körkort är ett krav.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Omfattning: Heltid (100%)

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis, Manpower Group. Ansök om tjänsten på experis.se (JobbID 1071045). För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Josefsson 070-853 44 32. Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 2 oktober.

Välkommen med din ansökan!